Beyond daylight
Bildet inngår i albumet Luminous Landscapes -
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikon AF-S VR 70-200mm f/2.8G IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger571
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Thomas S.

Kjempe bra, liker at bildet får et lag på lag følelse... og alt er like skarpt!..
og ikke minst farvene på himmelen.. Nice!

- thomas
Tone A.

Hei
Eit nydeleg bilde der orangetonane saman med lysspelet gir ei flott stemning til bildet.
Himmelen har ulike skyer både sløra skyer og nokre skyer øverst som mest lyser saman med meir blåtona skyer inneimellom.
Fin forgrunn med sjøen som har gylne striper bakover mot dei mørke berga, kor lyset har samla seg så intenst bak og som gir ei mest magisk effekt til bildet. Dei bakerste fjella gir fin dybde der dei ligg i ein dis med lysspelet foran og over.
Den mørke slya øverst i venstrekanten kunne ha vore fjerna og bildet heller littegrann mot høgre, men elles eit vakkert bilde kor lysspelet og orangetonane gjer bildet spesielt.
Ei anbefaling og bokmerke frå meg.
:) Tone
Mandy Christin P.

Helt fantastisk! Et veldig flott bilde med helt utrolig god stemning! Kunne sett på dette i timesvis! De nydelige fargene er prikken over i'en her! Skarpheten og utsnittet sitter som et skudd! Teknisk suverent!
Og jeg elsker at du har fått med lykta i vannet, men den grønne prikken som har blitt av lyset på den kunne du klonet vekk eller farget mener jeg.
Alt i alt et av de vakreste bildene jeg har sett på lenge!!

Mvh Mandy
Henrik Eidem K.

For noen fantastiske farger! Men mest av alt så er det de to ''lagene'' med fjell med den lyse disen i mellom som gjør at dette bildet skiller seg ut.

Lekkert! Og herved anbefalt.

|-| e |\| r | K
Avsluttet .

rett og slett utrolig vakkert !! :):)
Mandy Christin P.

Slik.. Da er bildet også anbefalt!
Terje M.

Nydelig bilde med flotte farger og en god dybde, nesten litt 3D.

Mvh
Terje
Avsluttet .

Dette er ett meget godt bilde.Synes det er bra med de lagene du har hær.Dybden i bilde kommer veldig godt fram da.Farger og disen du har på bilde fremmhever fjellene.Håper du får flere anledninger til og ta sånne bilder.

MVH
TGM
Tore Arnt N.

Hei et herlig landskapsbilde med flotte farger her,virkelig flott bilde,ha en fin dag videre,mvh.
Tor-Erik E.

Heisann!
Takker for kommentarer. Lyset er noe spesielt her ja, måtte bruke tele for å få det utsnittet jeg ønsket. Tone: Tror kanskje du har rett i at horisonten heller litt, er usikker siden holmen til venstre er helt rett. Den mørke skyen oppe til venstre har jeg forsket litt på før jeg la ut bildet. Jeg forsøkte å beskjære like under, men kom frem til at den måtte være der. Men det er det som er så vanskelig (å bedømme utsnitt)

Ha en fin dag folkens!

Tor-Erik
Ann T.

Hei, dette var et vakkert syn! Orange tonene og lyspillet på vannet og himmelen er utrolig flott. Fint med lagene av fjell med disen inn i mellom. Det gir en fin dybde. Jeg tror at jeg ville har kuttet et par cm. fra toppen. I hvert fall fjerne den mørke skyen som er øverst til venstre. Ser fra forrige kommentar at du er ikke enig men sier det uansett :-)
Et veldig bra bilde.
Mvh. Ann
Karl-Johan V.

Nydelig rett og slett!
Dan S.

sterke varme farger som gjør at bildet skiller seg ut blant andre landskapsbilder..liker inndelingen av farger og lys:)men et kutt av himmelen vil gjøre inntrykket bedre..uansett godt utført!mvh Dan Sandmoen
Fred S.

Skal ikke si et vondt ord om bildet, siden jeg selv ''slipper'' slike gloret saker en gang i blant. Vil ellers kalle det mer spektakulært enn pent, og kunne ha tenkt meg et kraftig kutt av himmelen.

vh fred
Bjørnar K.

Hei!
Fantastisk bilde.
Nydelige farger.
Hilsen Bjørnar
Jon K. L.

Usannsynlig vakkert! Herved anbefalt!

Jon K.
Håvard S.

Tåken og fargene mellom fjellene er helt ENORM! Gurimalla. Slike bilder tar pusten fra en og jeg kan sitte og nyte bildet lenge. Formasjonene og lyset i skyene er også et helt fantastisk skue. Liker veldig godt at fjellene går nærmest parallelt. Anbefales uten tvil.

Mvh. HåvardS
Avsluttet .

Ooo jæven!
Dette bildet hadde vært perfekt i stua mi!!! Så knall med de sterke fargene og den fine fjellformasjonen som bryter bildet så fint. Ikke bli forundra hvis jeg sender en forespørsel om pris på det c'',)
Mvh Stine
Tor-Erik E.

Hehehe :-)
Det er bare å komme med forslag!

Tor-Erik :-)
Tove H.

Praktfullt!
Mvh Tove
Eivind N.

Hei.
Dette fortjener en anbefaling.
EN
Martin E.

Utrolig pent! Hiver meg på de tidligere kommentarer. Ser at det heller litt mot
høyre, tror det ville fungert ett lite kutt både oppe og nede. (bare et forslag)
Ellers var det helt strålende. Utrolige pene farger.

Mvh Martin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu