Kunne jeg få litt hjelp her?
Dette er et bilde jeg er svært usikker på. Har lagt det vekk flere ganger. Men så vet jeg det er noen mennesker som er uenig med meg. Hva synes dere?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger190
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_283168} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Stig Børre E.
Hei.
Jeg syns komposisjonen er god. Fin diagonal. Bildet er fortellende, kan tolkes både i den ene og andre retningen. Det som trekker ned er at gjengivelsen er litt tam og kontrastløs. Kunne tenkt meg mere futt, kanskje en tekstur eller kornstruktur av et slag også ville hjelpe.

StigB
Ingrid Ovedie V.
Hei Julie.

Jeg liker dette bildet. Gutten i bevegelse ut av bildet, skyggen av noen som følger etter. Diagonalen disse elementene skaper, og tankene som spinner. Jeg er ikke enig med Stig vedrørende struktur. Mer kontrast hadde vært en mulighet, men jeg er ikke sikker på om det ville gjort bildet sterkere. For det er sterkt. Og det er sterkt å kunne gjøre slike bilder megetsigende.

-Ingrid-
Julie E.
Hei og takk til dere begge!
Setter pris på deres meninger, uten at jeg kanskje ble så mye klokere av dem. :-)
Tror at de som liker en historie i et bilde som kan være alvorlig nok men som likevel ikke skriker så høyt, kan ha sans for dette bildet. (vet ikke om det er sånn for deg, Ingrid)
Det jeg selv liker best i dette bildet er skyggene på bakken. Uten dem, faller bildet for meg fullstemdig sammen. Skyggene i seg selv er likevel ikke nok til å bære bildet. Historien i bildet opplever jeg av en eller annen grunn som tynn, evt litt lite troverdig.
Så konklusjonen er vel, tror jeg, at jeg faktisk rett og slett ikke liker bildet godt nok. Klarer ikke helt å relatere meg til det. Jeg har sett at bildet heves betraktelig i betydelig større format, men bildet blir nok liggende en stund til. Kanskje det kan brukes i en serie en gang evt kan det kanskje finnes noe konkret det kan brukes til også som enkeltstående illusrasjon til noe. Men helt alene uten en setting....? Nei, tror ikke det.
Stig B: Kontrastløst...? Jo, det kan nok hende det kanskje. Men jeg tror ikke en justering av konrasten gjør bildets innhold noe særlig mer spennende.
Ja, jeg var visst i det selvkritiske hjørne i dag. :-)
mvh Julie
Avsluttet .
liker utsnitt og ide, men jeg foretrekker mer tidløse visualiseringer når man først spiller på stemninger. noe mer tradisjonelt og anonymt fottøy/klær på barnet hadde gjort dette mer tidløst.
Julie E.
Hei og takk for kommentar!
Det er jeg svært enig med deg i! Situasjonen oppstod imidlertid plutselig. Når jeg skulle skrelle av klær og støvler for å ta nye bilder, var sola borte og dermed også skyggene, som jeg likte best her. :-)
mvh Julie
Tove H.
Det er et sterkt bilde, dystert og skremmende/truende - du er god på å spille på mørke stemninger. Bildet er godt komponert og passe dystert - for de som liker det.
Tove
Julie E.
Takk Tove!
Hyggelig at du liker dette. Jeg liker det selv også. En av de gladeste, jo jeg kan vel være enig i det. :-)
mvh Julie
Julie E.
Hei tove!
Nå roter jeg godt her!
Denne kommentaren skulle egentlig vært under huskebildet du kommenterte.
Sorry!
Men takk her også!
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu