Hvert menneskes liv
er et eventyr skrevet av Guds finger.
H.C.Andersen
Bildet inngår i albumet Stranden -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-20 04:10:57
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-10-20 04:12:27
    Versjon #3
Utstyr
  • Pentax K10D
  • -
  • Blenderf/6.7
  • Lukker1/350s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger301
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282976} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Anders M.

Flott motiv, men tror jeg ville gitt det et kraftig kutt på venstre siden for å se om det hadde blitt bra. Blir litt mye rundt synes jeg. Muligens følge opp med kutt i toppen. Tror det hadde vært bedre å ikke sett hvor skvulpet kom ifra. Bare en tanke... :)

Mvh Anders
Wenche J.

Tusen takk Anders for rask og fin tilbakemelding med gode råd. Skal teste det ut:):):) Ny versjon kommer snart.
Mvh Wenche
Inger-Lise S.

Hei Wenche! Her har du et originalt motiv! Fokus på det mørkeste partiet. Viktig for bildet.Jeg ville absolutt ikke kuttet oppe...Isåfall 0,5 cm..
Om jeg skulle kuttet, ville jeg kutte 2 cm nede og muligens 1 cm på hver side. Jeg syns det er fint som det er. Delikate fargetoner. Usikker på om jeg ville hatt mer av bildet skarpt......
Egentlig et vanskelig bilde å kommentere...Så er det jo det eneste i sitt slag og ;-)

Inger-Lise
Odd E. k.

Hei Wenche!

Liker storformatet i bildet da det er meget fortellende. Det flotte eksponerte vannet med sine fargevalører gir en fin dimmensjon og viser godt den vei det tar for å sluke den grønne tingen i vannet. Liker meget godt komposisjonen og det utsnittet som er tilstede i versjon # 1. Flott dette Wenche, da du har et meget fint lys inn på motivet.

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Wenche J.

Inger-Lise og Odd, tusen takk for kommentarene:):):)
Jeg satt lenge og ventet på den ''ene bølgen'' for å ta et bilde med fokus på korallene omkranset av det ''frådende'' vannet med alle luftboblene som skinte svakt av alle regnbuens farger.
Jeg prøvde å gjenskape stemningen og det jeg så, men det er jammen ikke lett:)
Jeg har lagt ut versjon 12 og 3 etter forslagene til kutting.
Jeg er meget takknemlig for at dere forteller meg hva som er bra og hva som kan gjøres bedre:):):)
Mvh Wenche
Anders M.

Hei igjen Wenche
Utrolig hvordan bildene forandrer seg ved litt kutting.:) Synes alle 3 versjonene har noe for seg. Men det er jo alltids en smaksak og øyet som ser + hva fotografens ide er i utgangspunktet. Ikke lett!!! :) Kos deg videre på fotoeventyret ditt i Asia.

Mvh Anders
Brit M.

Fantastisk flott skimmer i bølgen som pakker inn korallen! Artig å se hvordan motivet forandrer seg ved forskjellige kutt. Er enig med Anders i at alle tre har noe for seg. Liker v1 godt, i v2 ble bildet mer abstrakt, artig virkning..
Liker godt det hvite bruset nede i venstre hjørne, så jeg tror jeg går for v1 eller 3.
Friskt og lekkert bilde!

Brit
jøran f.

Hei Wenche
Her har du et tidløst bilde det går an å drømme seg bort i. Det er tidløst og har et litt utvisket preg i vannstrukturen. Samtidig har du et fokuspunkt/skarpetspunkt i koralldyret. Versjon 3 er best i mine øyner. Skulle du gjordt noe annet ut av bildet hadde det vært interessant å fryst vannet mer slik at luftboblene hadde blitt helt klare. Det er mulig med å vente til det blir mørkere og blitzbelyse motivet bakfra. Jeg tror det ville sett ut som kunstglass.
Jøran
Rune S.

Flott bilde i milde toner og mye vannbevegelse. Alle versjonene synes jeg har noe for seg, men jeg liker best #1 og #2. På #3 synes jeg korallen, eller hva det er, kommer for langt ned. Flott fanget!

Mvh
Rune S
Jani F.

Hei Wenche! Syns versjon #1 er den beste her. Komposisjonen er veldig bra og du får godt fram ''den store bølge- følelsen'' utan at vi drukner heilt... Nydelige fargetoner!
Mvh Jani...:)
Laurberg G.

Hej Wenche. Flot eksponering. Taget lige i det rigtige øjeblik inden bølgen slå helt over. mvh. lau
Liv F. D.

Hei Wenche,
meget flott bilde av bølgen som ruller innover. Nydelige farger og flott lys. Veldig bra igjen dette!
mvh
Liv '')
Wenche J.

Tusen takk alle sammen for flotte og utfyldende kommentarer som gleder meg enormt. Jøran, tusen takk for fine råd og tips. Jeg setter stor pris på dem. Dette skal prøves ut, vær sikker:):):)
Mvh Wenche
Tone A.

Hei Wenche
Ein flott tittel med undertekst på dette vakre bildet med fin symbolikk. Her har du nok strevd med å fanga den rette bølga, men synes at du har lukkast godt her rett før bølga slår heilt over den vesle korallen.
Til tittel og underteksten synes eg at versjon 1 er best kor korallen har mest av bølga og sjøen rundt.
Bildet osar av liv pga alle kreftene i sjøen. Og korallen ligg der så liten og som ein fin kontrast med sine former og farger mot den lyse sjøen kor dei bruntona steinane under gir litt varme til bildet.
Eit vakkert bilde som osar av liv og som gjer at ein kan undrast.
:) Tone
Tove H.

Liker best versjon1, her....et flott , fortellende bilde! Herlig hvordan du har fanget bølgen i rette øyeblikk. Frådende og flott!
Mvh Tove
Wenche J.

Tone og Tove, tusen takk for fine og utfyllende kommentarer. Det varmer godt:):):)
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu