monomen
vokalist i bandet monomen; Kristian Rangnes under deres konsert på Betong i Oslo 16?september 07.
.
Utstyr
  • Canon eos 400d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282294} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Johan S.

Du vil ha seriøse tilbakemeldinger. Jeg forsøker;

Vokalist i full utfoldelse, men likevel ikke helt. Vokalisten blir litt statisk og så er avstanden litt stor for å få den helt store kontakten. I tillegg ser han en annen vei enn fotografen. Derimot synes jeg du har fått med deg mye av det som ikke skal være med; ventilasjonsluker og rørsystem i taket. Det er fint de har overrislingsanlegg på scenen, men det skal helst ikke være med på bildet. Likevel synes jeg bildets største mangel er lyset du har rett i mot som er så kraftig at det delvis visker ut vokalisten. Hadde det vært informasjon i dette lyset kunne det gått, men her er det helt utbrent. I tillegg dekker det en stor del av bildeflaten.

Jeg tror en annen kameravinkel hadde gjort seg på dette motivet.

mvh
Johan
Avsluttet .

Jeg ville også behandlet dette bilde i f.eks photoshop etterpå. Det er mye støy her, og ville også gjort fargene sterkere.

johanne elvira m.

jeg liker at det er litt dust og uklart og at fargene ikke er så sterke. syns ikke det gjør noe særlig at lyset ''visker'' ut personen, på en rar måte syns jeg det gir en fin effekt. nesten som om han eksploderer eller gløder.

jeg er ikke så glad i photoshop jeg.. man blir jo i enkelte tilfeller bedre som fotograf hvis man unngår å bruke det;)

men takk for tilbakemeldingene, jeg trenger fortsatt mye trening;)
Erik B.

'jeg er ikke så glad i photoshop jeg.. man blir jo i enkelte tilfeller bedre som fotograf hvis man unngår å bruke det'' Er mildt sagt uenig i denne påstanden, siden alternativet innen digital fotografering er å la kameraet gjøre jobben for deg, noe det svært sjelden gjør godt nok...

Når dét er sagt, så er det i mine øyne et bilde med potensiale dersom de mørke tonene senkes en del. Nå ser det blasst og ''uferdig'' ut, men fyren er godt eksponert, så det skal fort gjøres å få det brukbart.

Enig i at motlyset er bra.

Hilsen Erik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu