Soltørka undertøy !
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-15 13:22:14
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger344
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282263} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jane H.

Herlig motiv. Skulle ønsket meg litt skarpere fokus på plaggene i forgrunn. Lyset i bakgrunnen blir litt forstyrrende, når det konkurrerer ut resten av bildet. Vet ikke helt hvor jeg skal feste blikket.
Lise U.

Er alt det grønne grønske, mon tro? Hva for slags bygning er dette, med rundtømmer nederst, foret med mose, og plank lenger oppe, først horisontalt, så vertikalt: Er det en låve her til lands som står for nedfalls, eller er scenen hentet fra mer sydlige strøk av verden? Hva med alle klærne, er de i bruk, eller har de hengt der til det grodde mose på dem?

Bildet setter i gang en lang tankerekke av spørsmål. Jeg liker de mange rette linjene på langs og på tvers og diagonalt, og lyset som trenger gjennom de glisne veggene og det som er igjen av taket. Mest av alt ser dette ut som et sted hvor spor etter menneskers daglige virke har overlevd menneskene som holdt til her, og hvor vær og vind og fukt om en stund vil ha fullført jobben med å bryte ned disse sporene.

Lise U
Dan S.

trodde med det første at her er det noen som er fantastisk glad i grønn,men selvfølgelig er det grønske..liker hvordan lyset bryter igjennom taket,tror ikke stemningen hadde blitt slik uten..vet du noe mer om selve stedet?jeg syns ihvertfall tross alle detaljene at snittet funger.mvh Dan Sandmoen
Stig Børre E.

Fantastisk motiv og i mine øyne er dette veldig godt løst.

StigB
Magnus R.

Takk for kommentarer !

Skjønner at dere reflekterer over dette bildet !

Jeg stod å måpa noen minutter da jeg og 2 venner fant dette stedet for noen år siden.
Dette er en tidligere husmannsplass på Finnskogen, som ikke har vært bebodd på mellom 40 og 45 år. Bildet taler i grunnen for seg selv, og at vi ikke vet hva som egentlig har skjedd her gjør det egentlig mere spennende. Det vi vet er at de som bodde her ikke rakk eller ikke brydde seg om å få med seg tøyet sitt Årsaken er uviss og forsterker historien.
Det er bare snakk om noen få dager eller uker til alt dette er historie, det er med stor risiko disse bildene er tatt. plutselig kommer det som er igjen av taket deisende ned.

Forfall kan være vakkert. ''Tenner'' ikke normalt på gammalt undertøy, men må innrømme at det skjedde noe igår !

Magnus
Ivar B.

Himmel og hav for et rått bilde!! Forfallet, historien som legges fram uten fasit åpner opp for en hel bok av historier om levd liv. Høyden under taket, lyset som trenger seg på gir storhet og dybde i dobbel forstand. Absolutt versjon 1. Mvh ivar.
Avsluttet .

Vilken vemodig känsla. Vem eller vilka var de? Och varför. En bild som får en att fundera. Jag har ofta funderat på olika livsöden, man hittar platser där man verkligen undrar vad som hände. Man har liksom bara stängt dörren och gått sin väg. Allt som lämnats kvar. Jag fick tips om denna bild från Terje som berättade om det här stället du varit på.

Känslosam bild som får mig som betraktare att känna. Mycket bra bild!

Ps Jag har skrivit om mina tankar till just sådant här på hemsidan under ''Malins tankar''.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu