Beitende jerpe
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-I 500/4 D IF ED
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282195} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Hei Svein,

Fint bilde av Jerpa i sitt rette miljø. Noe rotete med slik liker den seg der i tett blandingsskog.

mvh
Tommy
Aleksander M.
Hei
Hadde jeg tatt bildet ville jeg synes det var ganske bra, men med tanke på at du har så mange andre gode - og lignende - jerpebilder synes jeg ikke dette var så bra. Skarpheten er god. Liker det rotete miljøet, men kvisten som går foran brystet på fuglen kunne jeg vært foruten. Ville vurdert å beskjære litt på høyre side. Synes skarpheten er imponerende god til å være tatt med 500mm på bl. 4 og 1/50s.

Mvh Aleksander
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Svein. Jeg synes at dette er et fint resultat med tanke på å se disse fuglene, og hva som kreves i forhold til det. Men det har du jo også vist før at du takler bra. Jeg liker de rolige tonene i bildet, og du har fått en fin positur. At det er mye innhold plager meg ikke, men den skarpe kvisten tar litt oppmerksomhet.

vh ingebjørg
anders s.
synes dette var knallbra.fin vinterstemning,flott miljø,bra skarphet. og i dette tilfellet så synes jeg ikke at kvisten foran gjerpa var et minus mvh anders
Ketil K.
Hei Svein - Tatt nå?

Jeg støtte forresten på et par jerper i marka for noen dager siden, men kun andre gangen jeg har sett fuglen i marka i sommer. Ikke sjanse til sånne bilder nei!


Flott detaljering og på høyde med dine tidligere bilder av jerpa. Noe økning av kontrasten kunne fungert her tror jeg.
Svein B.
Heisann og takk for kommentarer. At bildet for mange kan virke rotete mht miljøet rundt jerpa forundrer meg ikke. Men samtidig vet jeg jo at det er slik som dette den oftest oppleves.

KK: Nei, dette er nok ett bilde fra forrige høst- men det er mye jerpe også i høst. Har bl.a hatt en spillende hann i en liten skogkrull ved huset hjemme. Men det har ikke blitt så mye foto denne høsten, så ingen nye jerpebilder foreløpig.

Mvh
Svein B
Nina E.
God skarphet på denne flotte jerpen. Fin i sitt vante miljø. Du må ha vært stø på hånda, samtidig som fuglen må ha sittet stille. Flott fanget. Kvist og kvast
kan forstyrre eller vise til et miljø. Bra!
Knut Børge S.
Hei Svein!

Skarpt og detaljert naturfoto av jerpa der den sitter kamuflert inne blant kvist og kvast. Severdig naturfoto!

mvh KBS
Gunnar N.
God skarphet. Litt rotete ja, men synes avgjort at dette samtidig også understreker det typiske jerpemiljøet. Når det er sagt minnes også jeg at jeg har sett (enda) bedre jerpebilder fra din hånd tidligere.

mvh Gunnar N
Svein B.
Takk for til dere siste også, for kommentarer.

Mvh
Svein B

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu