Vinterstemning langs Vatnevatnet
Utstyr
  • EOS 350 D
  • Sigma 10-20 mm
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger370
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_282073} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Anders M.

Hva har skjedd med den speilingen her da??? :) Dette så ikke mye naturlig ut, og det ødelegger desverre et i utgangspunktet pent bilde av vinterlandskap...

Mvh Anders
Grete Bjørdalsbakke M.

Anders - Forstår vel ikkje heilt kva du meinar ??? - vannet er islagt og så er der en liten opning i vannet rundt steinane som gir en liten speling av skyene akkurat der. Vist eg ikkje huskar feil justerte eg litt tempraturen i bilde for og få fram dei litt varmare tonane.

Mvh Grete
Anders M.

Tenkte på speilingen som er veldig ''varm'' sett i forhold til himmelen. Kan godt være det var sånn... Det vet jo ikke jeg noe om....
Avsluttet .

Det var nok slik ja, speilingen er ofte annerledes.
Jeg likte bildet veldi godt:) Komposisjonen og lyset:)
Dan S.

god komp. og god dybde..er litt enig i speilingen,men har blitt overrasket over hva naturen kan tilby før så jeg lar meg ikke affisere av det.mvh Dan Sandmoen
Anette L.

Hei!
åå dette var kjempevakkert, ikke noe mer å si altså:-D

Mvh Anette:)
Liv F. D.

Hei Grete,
vakkert vinterbilde i en høstmåned. Jeg synte det var velig fint og stemningsfullt. Har ingen problemer med å se at det er ekte, det er jo sånn det ofte er.
mvh
Liv '')
Hilda Hol E.

Hei Grete.

Et nydelig vinterlandskap du her prestenterer for oss.
Flott komp og lys.
vakkert og godt gjennomført.

Vennlig hilsen Hilda.
Grete Bjørdalsbakke M.

Hei alle saman og tusen takk for fin tilbakemeldingar.

Anders, synets det er fint at du setter fokus på denne speilinga for den var nok litt uvanleg og for meg vart dette bildet derfor litt spesielt. Trur nok fargane i speilingen vart litt forsterket når jeg justerte tempraturen. Ellerst så var det ett heilt spesielt lys denne dagen.

Mvh Grete
Anne-Lise S.

Håper du også har tatt noen fotografier kun av steinen med speilinga og høyre del av bildet med stråene. Dette området er utrolig vakkert. Liker hele motivet, men finner nevnte områder spesielt interessant å studere. God dybde innover, skapt av høyre side, stein og speiling og videre utover det is og snølagte vannet. Flotte fjellformasjoner. Synes himmelen mister detaljer pga høylyset der, og det stjeler oppmerksomhet fra nedre del av bildet.

Anne-Lise
Eva Marie P.

Eg likte jo speilinga aller mest:O) Et fantastisk vinterbilde. Eg syns det virker veldig naturlig i forhold til himmelen. Likte bildet ditt veldig godt.
-epl
Håvard S.

Dette stedet er veldig fint med slikt lys...synes jeg husker du har lagt inn et bilde med nestne samme motiv før. La meg se... ja her er det bilde nr. 335248. Du er flink til å ta bilder og skape et fint lys på dem.
Skulle så gjerne ha sett himmelen likt som speilinga i vannet for der er himmelen og fargene bare nydelig=)

Mvh. HåvardS
Odd Børge H.

Flott komp.
Et herlig bilde som formidler en flott ro og harmoni.
Speilinga er flott :-)

Mvh

Odd Børge.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu