Ingen drahjelp?
Du MÅ ikke ha ny sykkel for å ha det hyggelig. ''Less is more'', som det så fint heter.
Men bare til en viss grense!
Bildet inngår i albumet Burma. - Landet med det vennlige folket som fortjener en bedre fremtid.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSpontan frihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger512
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_280362} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
John S.

Stilig bilde. Selvfølgelig er det bra presentert. Klart budskap og perfekt timing.

Dette minner meg faktisk om en av mine egne barndoms leker. Jeg og en kammerat hadde tatt hvert vårt endestykke av en kasse. Dette drev vi med bådde tidlig og sent. Kanskje hadde vi ikke mer morro med dette en de ''ordentlige'' lekene, men jeg husker den kanskje best for di det var så enkelt.

John
Odd Tore S.

Han ser litt forundret og spørrende ut denne karen.
''Hvorfor kan ikke mannen med løsøyet heller gjøre noe nyttig og trekke meg en tur i stedet for å bruke det til å glane på meg?''
Fin kjerre, fint ansiktsuttrykk, bra dokumentasjon av at noen steder er det fortsatt slik som da jeg var barn.
For begge vi to som vokste opp samtidig på Veholt hadde kjerrer, min med jernbeslåtte dreide hjul for stor fart på grusvei, kameratens med gjennomhullete brede vedkubber for bruk i terrenget. Vi knuste og kjørte stein som ingen hadde bruk for til steder hvor de ikke skulle være og følte oss derved meget nyttige.
Hjul og akselkonstruksjon på kjøretøyet her er den samme som på kameratens kjerre. Funket bra i tørt vær, gikk tregt i væte og hadde tendens til raskt økende lagerklaring gr flisdannelse.
Odd Tore
Vegard L.

Kjempeflott!. Teknisk bra, artige detaljer, god blikk-kontakt.
Vegard
Rolv B.

Sjarmerende gutt med tydelig signal om drahjelp. Til å bli glad av midt i elendigheten.
Mvh Rolv
Kjell Sigurd S.

Herlig situasjon. Blikket er nysjerrig og utstråler livsglede. Kanskje litt stolthet også. Doningen er av ypperste klasse og klart mer severdig enn noe av det jeg hadde på samme alder. Noe mer luft hadde ikke skadet.

Kjell S
Lars-Anders M.

Meget bra. Fin kontakt.
Avsluttet .

Her har du fått fram budskapet dit utrolig bra!!! Knall motiv, knall bilde!:)
Kjell G.

Takk for vennlige kommentarer!

Kjell S: ''Noe mer luft hadde ikke skadet''.
- Det var en god del luft, dvs luft for mye i forhold til lovlig bildehøyde. Bildet ble avvist da jeg lastet det opp. I stedet for å lage et nytt, kuttet jeg oppe og nede for å komme gjennom ''nåløyet''.

mvh kjellg
Odd E. k.

God søndag morgen Kjell!

Et meget godt bilde der ansiktsuttrykket er naturlig og flott. Upåklagelig skarpt og i flotte farger. Ser at denne gutten har vært i kontakt med den vestlige verden, da den er godt kledd. Det som fenger meg i dette bildet og som gir uttrykk er den store forskjellen det er på levesett rundt omkring i verden. Denne gutten har nok muligens aldri hatt sko på beina eller vært i nærheten av den standarden vi har på våre leketøy til barna. Det å kunne lukte på den vestlige standarden gjør sikkert et stort inntrykk i form av undring og ettertanke. Flott formidlet bilde Kjell, da slike bilder er viktige nå i denne urolige stunden. Det ropes på demokrati, lett forstålig...

Anbefales!!

Mvh

Odd E.
Anne Ø.

Svært godt tatt dette og med det utrykket her til gutten,
noe nysgjerrig og noe tilbakeholden. Veldig gode farger.
Ja, ja oss virkelig håper på demokrati i Burma!!

Anne:)
Robin J.

Fortellende og beskrivende bilde av hvordan barn i andre deler av verden har det. Ikke alle kan gå på kjøpesenter og rive ut det siste i leketøy. Men hvem som er mest lykkelig er forsatt et åpent spm. Bra dette Kjell.Mvh RJ
Kjell Ivar Ø.

Et tankevekkende bilde i forhold til vårt eget bruk og kast samfunn.
Kjell Ivar
Gro K.

SÅ VELDIG BRA, Kjell. Et nydelig og sjarmerende bilde av en guttunge med glimt i øyet. Det ligger så mange historier i et sånt bilde, og det setter i gang så mange tanker. om vårt eget bruk og kast samfunn, om situasjonen i Burma akkurat nå, hvordan har denne lille søte tassen det i dag o.s.v. En ting er nok sikkert, at han er minst like stolt av sin doning som eiere av de flotteste ''glis'' i rikere deler av verden.
Hilsen Gro
Stig Børre E.

Denne doningen hadde nok ikke tilfredstillt mine barns krav...
Interessant motiv, god kontakt med gutten. Syns komposisjon og utsnitt blir en tanke rett på og kjedelig. Uansett et godt fanget og fortellende bilde.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu