Øyhellsundet 29.september
Var ute på ørnefotografering sammen med Geir Nøtnes i Øyhellsundet i Vågan.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D-200
  • Nikon Nikkor ED 80-200 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger260
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279563} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Cilje Helen A.

Hei.

Kjempefint bilde. Synd at vingetuppene ble litt uklare, men absolutt en bra fangst, både for deg og ørnen ;)
Roy C.

Hei Cilje og takk for kommentaren
Ganske spennede å lokke ørna ned til havet, så kaste ut en fisk for så se om man klarer å fange ørna med kameraet....og som du kommenterer med vingetuppene, slett ikke lett og øvelse må nok til....
Geir N.

Hei Roy !
Ut fra de vanskelige forholdene (vindretning lys) synes jeg du har fått til et bra bilde . Skarpheten kunne nok ha vært bedre , men det kommer nok etter hvert. Det at deler av vingene er uskarpe gir litt mer liv i bildet og viser at det er en ørn i fart. Ellers synes jeg du har fått fine naturlige farver. Kompmessig kunne jeg tenkt meg mer luft foran fugeln, her blir den litt på tur ut av bildet. Men alt i alt er ikke dette så værst.
mvh
Geir
Odd-Petter H.

Fint bilde...
MEN!!!!!!! Synes det er kynisk at Dere må mate den ville ørna for å få tatt bilde av den.... er vel i strid med alle skrevne/uskrevne lover rundt natur/dyre-fotografering? Det er jo tross alt ett vilt dyr du lokker til deg med det som i mine øyne må kalles en fjernkontroll? Og om du ikke visste det så er denne matingen av Havørna i Lofoten kommet på dagsplanen til Vågan Kommune..

Igjen, fint bilde.... men blir bare trist av å lese om måten Dere gjør det på....

MVH
Odd-Petter Hovde
Roy C.

Takk til deg Odd-Petter for din kommentar vedørende ørnebildet fra Øyhellsundet. Om vår måte å få ørnen i fotgrafisk avsatand er kynisk eller ikke, er det nok garantert delte syn på. Vil tippe at rundt 90 prosent av ørnebildene på Foto.no er gjort på samme måte som vi gjør det på. De andre 10 prosentene kommer over ørna mens den spiser odslet sitt. At Vågan kommune har satt mating av ørn på sin dagsorden, viste jeg heller ikke. Men takk nok en gang. Tror garantert at dette kan bli et heftig diskusjonstema på Foto.no.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu