Cape Foulwind N.Z.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-30 09:14:11
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279264} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Erik J.
Absolutt severdig! Det er noe trolsk i det som kommer best fram når jeg ser det på litt avstand. Forgrunnen er viktigst for meg (så at det på min skjerm ikke ser helt skarpt ut i bakgrunnen er helt ok). Bra!
Carsten A.
Jeg syns dette virker som noe med et fint potensiale - som du dessverre ikke helt har maktet å få frem.

Fargen på sjøen syns jeg distraherer sterkt, alt for mettet og - såvidt jeg kan se - for stort innslag av cyan. Mange av formene i steinstranda er så gjengrodd at det blir for vanskelig å få tak i dem. Steinene som står i silhuett mot himmelen har desverre alt for tydelige konturer som i tillegg har avvikende farge (antakelig fra oppskarping - i så fall er det lett å unngå dem).

MVH CA
Kristin S.
Et flott motiv og en fin stemning du har fått fram, men jeg blir ikke helt fortrolig med fargen jeg heller. Dette hadde kanskje blitt flott i s/h også?:)

Mvh Kristin
Ketil K.
Liker absolutt motivet, stemningen og komposisjonen.

Kan se ut som om bildet er tatt med film? (Siden dynamikken ikke ser helt god ut med gjengroing i mørke områder.) Cyangjennomslag i bildet er nevnt.
Inger-Lise S.
Hei! Jeg liker dette motivet godt. Også komposisjon og ditt valg av lukkertid.
Jeg prøvde det i gråtoner og liker det best. (Nå må det sies at etter min utstilling i sommer, bare blå bilder, hengt alfor tett, føler jeg meg noe mett på blått..Men her er som nevnt cyan...) Vel, jeg har sans for dette bildet:-)

Inger-Lise
Jan R O.
Både stein og hav ble for blått, så det burde vært dempet
Tor Olav O.
Hei,
Takker for konstruktive kommentarer. Bildet er scannet fra dias som Ketil indikerer. Jeg har gjort et forsøk på forbedring med redusert cyan og blåtoner. Bildet er tatt på lang lukkertid på kvelden så det er blåstikk også i originaldiaset. Har også fjernet oppskarpingen på konturene i bakgrunnen. Jeg synes nok fortsatt det er et stykke igjen før dette blir helt bra. Har en gammel Nikon LS-2000 scanner og det blir litt for grumsete resultat av dette. Vil prøve å levere bildet til proffscanning for å se hva det gir.
Hyggelig med innspill uansett. mvh Tor Olav
Ivar B.
Motiv og stemning er fin. Versjon 1 er for mettet av cyan og blå som tidligere nevnt. Synes versjon 2 blir for grumsete i skyggene, men det skyldes kanskje scanningen. Teknisk ikke helt på topp, men motivet og lys er flott. Mvh ivar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu