Tatt om natten, med håndholdt kamera, uten blitz
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_276514} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Anette L.
Hei!
Kjempetøft, annerledes og nesten litt abstrakt. På tumbnailen ser man bedre hva bilder forestiller, men nærmere ser man hvordan SH fargene lager huska.

Mvh Anette:)
Anders H.
Abstrakt og drømmende er nøkkelord her. Du har en særegen måte å fremstille motiv som dette på. Særegent i den form at du tilføyer motiver som dette en historie, ofte for meg ganske mørke historier. Dette fremheves spesielt på grunn av blandingen av sorthvitt og blurrete former. Dette motivet er inget unntak. Det er akkurat nok kontraster til å skjønne hva det er bilde av og til å fange blikket. Et meget godt gjennomført bilde. Anbefaling fra meg!

Anders
Julie E.
Hei dere!
Tusen takk for hyggelige kommentarer!
Anette: takk, takk! Nå starter jakten på det rette papiret til dette bildet. :)
Anders: takk takk! Mørke undertoner har nok mange av bildene mine, ja. Det blir ofte sånn. :) Takk ellers også for hyggelige ord! Jeg opererer i et så smalt felt at det gleder litt ekstra når noen liker det jeg selv liker spesielt godt. Takk!
mvh Julie
Rune Edvin H.
Veldig deilig bilde. Det eneste jeg kanskje ville got er å lage det litt mindre (kanskje 900 punkter i bredden) slik at jeg kunne betrakte helheten litt mer på en gang. Det er jo følelsen og ikke det store landskap som er det viktigste her. Funker fint om jeg går litt vekk fra skjermen nå. Uansett digg.
Rune
Tove H.
Tøft bilde av ''spøkelseshusken''... Enig med ros over her!
Mvh Tove
Julie E.
Tusen takk til dere siste!
Rune: at mitt bilde skal være ''digg''! Jippi! :-)
Tove: :-)
mvh Julie
Julie E.
Tusen takk for anbefaling, Anders! Det gledet veldig. Så det ikke før nå, jeg.
mvh Julie
Caroline M. S.
Jeg liker disse utydelige nattbildene dine. Mye stemning og rom for ulike tolkninger - gir meg anledning til å tenke/forestille meg historier. Akkurat dette bildet får meg til å tenke at dette er en drøm jeg drømmer - om et litt utydelig og litt skremmende barndomsminne.

Synes også disse bildene dine er inspirerende og får lyst til å prøve samme teknikken selv. Og defor håper jeg du vil avsløre litt om opptaket. Dette bildet for eksempel - hvor høy ISO, lukker og blender har du brukt?
Julie E.
Hei og takk for kommentar!
Takk også for din assosiasjon. Det betyr mye for meg å høre hva folk tenker når de ser på bildene mine.
Det tekniske må jeg få komme tilbake til. Har ikke opplysningene her og nå og har det heller ikke i hodet fordi bildet er tatt for en del tid tilbake. Men jeg kommer gjerne tilbake til det når jeg får sjekket. :)
Forhold utover det var stummende mørke med minimalt med lys fra et vindu. Vi bor på et småbruk uten så mange naboer. Så når jeg snakker om mørket, er det ganske mørkt. Lar meg facsinere over å fotografere under forhold der man har så få momenter som gir virkning. :) Har fått et nærmere forhold til månen etter at jeg begynte med dette. Han gir jo faktisk ganske mye lys. :)
Kommer tilbake til saken. :)
mvh Julie
Chr. G.
Jeg tipper at dette er tatt med et Panasonic DMC-FZ50 ved ISO 200, brennvidde 88.8, blender 3.7 ,-). I tillegg synes jeg dette har en noe tydeligere form enn det siste bildet, og ligger ett hakk nærmere det som fungerer for meg. Kan få noen assosiasjoner til en drøm/minne. Savner noe mer i komposisjonen, plasseringen av husken i billedflaten faller ikke helt på plass. Kanskje hadde det hjulpet om du hadde inkludert noe mer av tauene i overkant.
Chr. G.
-og 1/30 sek...
Erik J.
Jeg skjønner innen ting, men uansett er jeg imponert over målbevisstheten din på denne stilarten, og dette er kanskje det beste jeg kan HUSKE! Enig med Chr. om mere tau.
Julie E.
Hei dere og takk for innspill!

Chr: :-)
Erik: du skjønner ingenting? Nei, nei. :-) Det var jo usedvanlig lite, da.
MEn du har iallefall rett i at jeg er målbevisst. Evt sta...:-) Ikke så mye stopper meg når jeg først har bestemt meg.

Jeg vurderer å legge ut ett til. Det har mer tau.
Eller kanskje dere har fått se nok av dette....he he.......har ikke bestemt meg enda.
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu