To be or not to be
.. Hamlets udødelige spørsmål til seg selv og alle andre ..

Kan fort bli mer aktuelt enn ønskelig, når en harddisk krasjer. Ble backupen tatt, elelr ikke?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger598
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27607} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jostein M.
Hehehe. Sølte kaffi over min bærbare pc for noen uker siden, så jeg vet hva du mener.

Bildet. Fortreffelige farger og en veldig fin komposisjon. Kan tenke meg at det ligger en del arbeid i PS (uten at det egentlig har noen betydning) bak bildet. Også ros for en meget bra ide og tekst.
Mvh Jostein
Avsluttet .
Tøffe gutter tar aldri backup, men de gråter som småjenter hver gang det blir diskkræsj :-)
Det er da du er glad du har en Tanberg DLT 60 GB tapestreamer og kjører backup (exec) HVER dag.
Kul ide og spennende montasje. Virkelig ute og exprimenterer om dagen Bjørn??
Ivar
Arild K.
Da er det i grunn greit å kjøre analogt slik at man bare kan hente diaset og scanne det på nytt :-)
Artig bilde/montasje forresten !

Mvh AK
Birna R.
Disken var ikke min, IT, men jeg har da opplevd diskkrasj selv. I dette tilfellet var det en disk fra fotorekvisita-skuffene som ble anrettet. Jævlig jobb forresten å få borret ut de skruene som holder disken sammen, så når den først var åpnet, så var bare å sette kameraet i høygir.

Jeg har forøvrig enda bedre backupsystemer selv, heldigvis. Faktisk en egen dedikert backupserver som kontinuerlig tråler nettverket mitt på jakt etter nye eller modifiserte bildefiler. Her tas ingen sjanser nei.

Og går det først galt, så er det bare å legge rælet i en skuff. Det kommer nok til nytte en dag.
Avsluttet .
Egen fil og backup server må til, med 2 stk speilede 120 GB disker, men tar backup av den på tape, 5 stk som rulerer, 1 uke av gangen, 1 tape bestandig ute av bygget (tilfelle brann, tyveri...) Har hatt for mange krasj og felt for mange tårer, hehe.
Ivar
Øyvind K.
Bra ide, bra bilde!

Ellers synes jeg kanskje at følgende tillegg til Hamlets utsagn kan passe:

''To be or not to be, is that a question?''

Endre B.
Stilig! Sier meg enig i det Øyvind sier:-)
Mvh Endre!
Nils B.
Glimrende ide, En kjepegod illustrasjon som bør fenge selv de mest garvede reklamefolk. Synes både tekst og bilde, og ikke minst det flotte/rolige fargespektertet er supert. En liten detalj som jeg synes gjør det ekstra spennende er at vi kan se neste side i boka under den avfotograferte.
mvh Nils
Birna R.
Jeg har tatt ganske så mange bilder av disse sidene fra ''Hamlet''. Nok av dem, og sære med, til at salige William må rotere noe hurtigere på sitt siste hvilested. (Dette er fra begynnelsen av 3.akt, for de som ikke finner sitatet uten videre). Kanskje jeg skulle lage en ''Hamlet''-serie med bilder? Målt i avkastning (solgte bilder) må denne Shakespeare-utgaven være min mest lønnsomme investering noensinne.

Shakespeare skrev som kjent mange gode sitater og hvorfor akkurat dette ble stående igjen som det mest kjente kan man saktens lure på.

Opptaket er forøvrig gjort med D1X og 200 mm Micro-Nikkor. Behovet for stor dybdeskarphet var denne gangen viktigere enn absolutt toppskarphet, så jeg brukte f/22-f/32 noe som ytterst sjelden forekommer i mine opptak. En nokså ''hard'' belysning gjorde at motivkontrasten øker slik at skarphetsinntrykket blir bedre enn det virkelig er. Opptaket holder likevel fint til A3 i trykk, og bare et lite utsnitt er vist her. Årsak: det knøttlille webformatet krever andre og ''tettere'' bildeutsnitt enn det utfallende A3 som omslagsbilde kan gi.

Marcus R.
Artig ide Bjørn, og flott presentert! Morsomt forresten å høre voksne menn holde skrytekonkurranse..''jeg har bedre backup enn du. osv'' ;)

MVH:)
MR
Birna R.
Noe må vi jo bruke til å fylle den tiden vi sparer på ikke å slurve med backupen ...

Backup: når alle bildene dine er digitale og samtidig det du skal selge, så får ordene ''backup'' og ''driftsstabilitet'' andre betydninger. Datasikkerhet er mye viktigere enn siste ''skrik'' på operativsystem/hardware-fronten.
Avsluttet .
Tøft bilde! Veldig illustrerende, og det vekker (dessverre) mange minner... :-o

Faktisk er datakræsj en av årsakene til at små (og mellomstore også forsåvidt) får store økonomiske problemer og/eller går konkurs..

Kjører et monster av en backup-robot på jobben (layout, grafikk, web-hosting osv.); kjører to nettverkskort i alle serverene der det ene er dedikert 100/1000Mbit backupnett...

Bjørn A.
Avsluttet .
Hvem sa voksene MR ;-)
Ivar
Avsluttet .
Du er sjefen blant sjefer når det gjelder design og kreativitet !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu