Vidar og jeg var innom flere steder langs vest-kysten på vår ferd sørover til Lau, alt lagt opp etter ei kjørerute fra Lau`s side. Dette motivet fant jeg i S. Vorupøre - Landingspladsen, mot mitt forrige bilde fra N. Vorupøre bilde nr. 328843
Bildet inngår i albumet Der er et yndigt land... - Det er deilig å være norsk, i Danmark! :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-31 20:24:56
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-08-31 20:25:47
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-09-01 12:53:13
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274642} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Laurberg G.

Ak ja, ak ja. Det går tilbage for det gamle land. Selv fiskerbådene krymper. Men den her må nu være en af de allermindste vestkystbåde. Den er i hver fald ikke svær at slæbe på land.

Her er et fint lys på dit motiv. Både sand og klitbevoksning er fint gengivet. Men det er nok som om billedet mangler en anelse spænding i sin kompositoriske opbygning. Tror at det er vinklen på jollen, der stopper øjnene Man kommer ikke på vandring ind i billedet. Når et objekt bryder med en stor flade mod betragteren har det en stoppende virkning. Medvirkende er også ruseflagene der deler dit billede på midten. Her ligger båden i den højre halvdel og det bliver så den man kaster et blik på. Efter den søger blikke så udenom, men finder kun en ny spærre. Klitten. mvh. lau
Lars-Anders M.

Ok farger. Men bakgrunnen er hverken skarp eller uskarp nok til å ikke bli forstyrrende. Enten helt skarp eller enda mere uskarp. For da skjønner man att det er bevisst. Som det nu er er man usikker på vad du vil med uskarpheten i bakgrunnen.
Tone A.

Hei Anne-Lise
Ditt andre bilde med båtane var betre med meir balanse i bildet og med menneska som ga bildet liv.
Her ligg båten som ein ein flott kontrast med sine friske blåtonar og med pastellblåtonar mot sanden og marehalmen. Dette bildet osar av ro ein overskya dag med båten som ligg dratt på land med alt utstyret surra inn og tildekka.
Det er ein nokså grå dag, så hadde det berre vore ei sky på himmelen i venstrekanten ville det vore litt balanse og liv i bildet.
Kan henda at det var stilla og kontrastane du ville få fram i bildet her.
Bakgrunnen er ikkje heilt skarp pga litt vind?
Ikkje ditt beste bilde frå Danmark men ein kan ikkje lukkast med alle heller.
:) Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Det høyrest ut som du/de hadde ein flott tur i lag, både foto-messig med mange spennande motiv og sosialt med møter mellom gode foto-venner:-)

Det er ein sjarmerande båt med sine friske fargar og artige detaljar,
det kviler ei ro over dette bildet.

Mvh Inger Anne
Per Einar G.

Jeg syntes det var flotte kontraster og farger mot de uskarpe sanddyner og gress sletter i Deijlige Danmark. Markeringsbøyene i baugen av båten gjør susen og skaper bildet. Kunne kansje ønsket litt mere skarphet på båten :)

Per E.
Avsluttet .

Et deilig motiv, har du prøvt å lage det om til s/h?

arne
Anne-Lise S.

Tusen takk! :-) Her var det mange gode tanker og tips å få. Jeg ser at kanskje en horisontal flip vil fungere bedre kompositorisk. Da føres øynene ut av bildet til høyre, og det blir mindre bråstopp slik som det er nå. Sv-hv har jeg ikke forsøkt, enda... :-) Skal se på det også. Dette var interessant! :-)

Anne-Lise
Eli B.

Dette var litt av en doning. Artig!

mvh Eli
Inger Anne Maritsdotter V.

flip horisontalt, den funka som berre det, er enig i den vurderingen Anne-lise:-)

mvh Inger Anne
Jostein F.

Hei!
Som Lau sier er det som om noe stopper opp, får en følelse av at båten er dratt opp på land for godt, det er i seg selv et sterkt virkemiddel i bildet.
Båten er jo i seg selv et studie verdt, samtidig blir jeg ikke helt klok på hva bildet sier meg, litt motsigende følelse. Det kan like gjerne ligge hos meg som betrakter, som hva bildet faktisk formidler.

Mvh; Jostein
Anne-Lise S.

Hjertelig takk for ytterligere gode betraktninger av dette motivet! :-) Hvordan man ser dette og andre fotografier ift. innhold og budskap er en subjektiv individuell erfaring. Derfor er det så interessant å se hva dere ser, og jeg takker igjen for tips og råd. Har tatt dem til følge og forsøkt å gjøre noe med både kompet ift. horisontal flip, og jeg har også konvertert til sv-hv.

Anne-Lise
Tone A.

Hei Anne-Lise
Her synes eg at versjon 2 med horisontal flipp fekk ein fin effekt på bildet. Du har også fått fram betre kontrastar i bildet .Noko som viser best på båten, som er ein fargeklatt på stranda med sine lyse tonar. Også sanden og tarehalmen med nokre greiner i bakken har betre kontrastar i dette bildet. Nå går blikket frå båten mot den vesle stien i sanden i høgrehjørnet. Det er ei stemning av ro og ein kan jo undrast kvifor båten ligg slik langt oppå stranda.
Versjon 3 med svart/kvittonar er også fin og får eit enda rolegare uttrykk, men eg synes at desse stengene med surra flagg forsvinn litt i tarehalmen.
Så difor vert det versjon 2 med friske fargar på båten og fine kontrastar, som eg likar best.
:) Tone
Per Einar G.

Versjon 2 sitter som ett skudd, godt etterarbeid :)

Per E.
Anne-Lise S.

Tusen hjertelig takk for betraktninger om V2 med horisontal flip! :-) Det er virkelig moro når tips man får kan føre til slike endringer, og selvfølgelig også at jeg (og andre) kan lære noe av det også!

Ny versjon fra Arne er lagt ut, og jeg synes stemningen over dette ble riktig så god. Liker også toneforløpet i denne. Hva synes andre? Tusen takk, Arne, for at du tok deg tid...

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu