Jerv
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-28 21:50:36
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 1Ds Mk II
  • 500 f4
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/20s
  • FilmtypeISO 1000 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger532
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274233} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Tommy S.

Hei.

Flott komponert bilde, der jerven poserer fint på den råtne stokken.
Sikkert en flott opplevelse.
Har aldri sett denne i vill tilstand.

Tommy S
Aleksander M.

Hei
Ser ut som dette er fra samme sted som Kjartan Tranas bilde nr. 245727? Men det blir kanskje litt galt å sammenligne bildet ditt med det... Fin komposisjon og grei skarphet. Kjedelige farger, skyldes kanskje lyset? Jeg synes ikke selve bildet i seg selv er mer enn ok, men når det er av noe så vanskelig som en jerv får du jo alltid litt ''plusspoeng'' for det.

Mvh Aleksander
Robin J.

Litt lyst på min skjerm. Ellers et fint bilde fra (No mans land?). Artig å treffe på denne arten som kan være vanskelig å ta bilde av i dårlig lys da den etter min erfaring svimser mye frem og tilbake. Mvh RJ
Kjell G.

Fin positur og flott blikk. Ikke mange har sett dette sky dyret så nær.

Pluss for den dekorative stokken, minus for slitasjen på bakken i forgrunnen. Lassi bør nok gjøre noen med den etter hvert.

mvh kjellg
Bent O.

Hei til dere som har lagt inn kommentar. Det er helt riktig at dette er fra Lassi sin plass i Finland. Det er også helt riktig som Robin sier, jerven var ikke lett å få festet på brikka. Den var hele tiden i bevegelse, og dette var omtrent det eneste bildet jeg fikk som var nogenlunde skarpt. Er ikke helt fornøyd selv, men bildet er brukbart synes jeg. Er enig i at bildet er noe i lyseste laget, så jeg skal legge ut en litt mørkere versjon.

mvh Bent
Kåre G.

Dette syntes jeg var bra. Jeg satt selv en hel natt på samme sted og prøvde å få et bra bilde av jerv, men den var for det meste skjult i lyngen, eller bak stokken. Så jeg vet hvor vanskelig dette var å få til. Å få et noenlunde skarpt bilde av en jerv som alltid er i bevegelse. Men, jeg fikk ulven mellom meg og den stokken som jerven sitter på, og det veier opp for alt. Fantastiske bilder du legger ut.
Mvh. Kåre
Bent O.

Hei Kåre og tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Ja du har jo selv vært der og prøvd, så da er det litt lettere å fprstå at det kan være en utfordring å få festet disse skapningene til brikken med godt resultat. Du har selv lagt ut flere kjempebilder fra turen du hadde, og du var nok langt heldigere enn jeg var ang ulven. Misunner deg den opplevelsen, men man må jo bare tilbake for å prøve en gang til.

mvh Bent
morten m.

Du er sannelig aktiv for tiden Bent! Her serverer du oss et flott bilde av jerven sjøl, og jeg synes du har lykkes godt med bildet; både komposisjon, skarphet og blikkontakt stemmer! Gjennomført foto dette.

Skal ikke forundre meg om du blir ''ukens fotograf'' i neste uke.

Morten
Kjartan T.

Ser at Lassi bør flytte litt rundt på både kamuflasjehytta og miljøet i ''ingenmannsland''. Jeg var selv med å la opp denne stokken på denne plassen i juni i fjor. Vi parterte en halv, markspist purke, dro den gjennom skogen og flytta hytta femti meter for å komme bort fra utslitt miljø. Da hadde vi besøk av tre forskjellig jerver i løpet av den kommende natta. Det forundrer meg at det fortsatt lå slik da du var på besøk i år.

Bildet skjemmes av miljøet og det ser ut som om det er tatt inne i ei innhegning. Ellers er jeg med på å skrive under på at det er vanskelig å få jerven festet til brikka i den finske sommernatta.
Tove H.

Utrolig flott råtassbilde! Skarpt og fint med gode farger. Kan ikke være lett å få tatt bilde av denne karen! Imponert!
Mvh Tove
Kjell Ivar Ø.

V2 ble godt brukbart av Jerven. Artig positur.
Mvh Kjell Ivar
Bent O.

Tusen takk for at dere tol tid til en kommentar.

mvh Bent
Ketil K.

Flott bilde. Jeg fikk nærmest avvist et ørnebilde i en konkurranse i vinter fordi den satt på ''Kai Jensen grenen''. Den var for gjennomfotografert hos Ole Martin Dahle. Så de som driver med hides og åter må variere sitene mye mer skal de klare å holde interessen oppe hos fotografene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu