Fanden i grua
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273859} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Steinulf L.
Jeg ser at ansikt i glohaugen, men får ellers lite ut av dette.
Kjell Sigurd S.
Synes dette var litt spennende, selv om det nok ligger utenfor mitt interessefelt. Tittelen gir assosiasjoner til bål, og det er vel glør vi ser... Jeg ser også ansiktet der oppe til høyre. Ellers er det litt mystisk og ikke så lett å få tak på, kanskje det er nettopp det som fenger. De glødende flekkene er ikke så skarpe at det er lett å se at det er glør heller, så det kan være noe helt annet. Du fikk meg ihvertfall til å stoppe opp og undres.

Kjell S
Stig Børre E.
Nei - dette blir litt for innholdsløst for min del.
Ser glødende kull og ikke noe særlig mer.

StigB
Ivar B.
Jeg ser et ansikt, og et lysende horn, og bildet gir en viss uhygge-stemning. Jeg er likevel enig med de som synes dette er på grensen tynt innholdsmessig. Rent estetisk og fotografisk gir deg meg heller ikke så mye. Mvh Ivar.
Odd Tore S.
Takk for ærlige kommentarer!
''Se, det fik fanden foridi han var dum, og ikke beregnet sitt publikum'' er det som slår meg her.
For her så jeg for det første fanden: Han hadde et kort øyeblikk stukket av fra PCen min og tatt tilhold i peisen på hytta. Glødende øyne og munn, små flammetunger som horn ut av panna. Slik holdt han seg i ca 5 min, før han fortærte seg selv.
For det andre var det nok lettere å se han live enn på bilde. Sannsynligvis drakk jeg også for mye eventyrbrus som liten, selv om jeg egentlig syntes det var noe søtt skval.
Men bilder uten ledetråd er ingen lett sak, særlig når de ikke spiller på aksepterte normer for linjer, komposisjon og forståelig innhold.
Som meget ung på utstilling av moderne kunst fant jeg endelig ett bilde av interesse: En fagverks byggekran med armer og løpekatt. Den sakkyndige omvisere korrigerte meg med at dette var et selvportrett av kunstneren.
Odd Tore
Fred S.
Trøst deg med at det er bedre å ha fanden i grua enn å male fyren på veggen, Odd Tore. Må innrømme at jeg heller ikke skjønte mye da jeg så bildet, mer når du nevner det kan jeg ikke unngå å se hinmannen....
Ellers regner jeg med at historien om unge Saugeruds mistolkning av et selvportrett ikke har forbindelseslinjer til dette bildet, med andre ord at dette ikke er ment som noe tilsvarende.....

vh fred
Chr. G.
Joda, jeg ser'n. Skjønte ikke mye til å begynne med, men etter din forklaring så ser jeg jo godt hvem dette er. Den lille dærten helt til venstre roter det til litt og bidrar muligens til forvirring.

Her vil jeg våge å skrive ''godt sett''. Her vil det ikke hjelpe å låse hyttedøra. Sov godt.

Stig Børre E.
Nå ser jeg den jeg også...
Skummelt.

StigB
Odd Tore S.
Takk for flere kommentarer!
Uansett, litt forklaring hjelper, særlig når et abstrakt motiv ikke har estetiske kvaliteter å by på.
Jeg tror nok at dette hadde gjort et litt annet inntrykk på stor skjerm i et dunkelt lokale, og at det nok har liten slagkraft i lite format foran betraktere som først scanner bildet med øynene nærmest reagerer på umiddelbart inntrykk. Slik som jeg gjør selv. Tiden tillater sjelden mer.
Stor ulempe med dotten og oversvømmelsen av bilder her.
Fred,
dette er ikke et selvportrett, selv om jeg nok av og til fornemmer at kunder kan oppfatte meg litt slik. Mine tanker gikk nok heller i retning av Bill G. slik jeg opplever at han huserer inne i PCene mine.
Du kom med et godt tips om tittel!
Christian,
dærten på siden er øret. Det kom flammer ut gjennom dette også.
Bortsett fra øket kontrast er det ikke utført noen form for kloning eller annen redigering av bildet her. Fanden er en tykk vedkubbe, delvis gjennombrent, delvis med antent brenngass som strømmer ut gjennom kvisthull.
Odd Tore

ingeborg w.
Bålbilder er fine de og jeg har brukt utallige timer bare sittende å stirre inn i bålet til jeg ikke ser noe som helst når jeg vender blikket utover igjen. Jeg tar også jevnlig bilder når det er spennende mønster og former i bålet. Her hadde jeg dog problemer med å se fanden sjøl, før du sa hvordan du så bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu