SENJA
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger279
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_273600} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen R.

Hei
Nydelig bilde av Okshornan dette. Flott valg av lukkertid, fin effekt. Bra lys og flotte farger. Bra kompa.
vh
Espen
Aleksander M.

Hei Robin!
Nydelig lys og valg av lukkertid. Flotte farger. Kompsisjonen synes jeg ikke klaffet helt. Ville selv foretrukket litt mer luft i overkant av bildet (synes det blir for trangt ved fjellene)

Mvh Aleksander
Monika Frisvold V.

Hei
Nydelig vakkert ...som et maleri....
flotte farger og lys, å fin behagelig sløring av havet.....
Dette likte jeg meget godt..
monika
Terje S.

Syntes dette ble rett så bra jeg Robin. Litt postkort preg men sikkert fordi jeg har sett motivet 100 ganger før. Liker panoramoutsnittet men er enig med AM at en tanke mer himmel hadde gjort seg.

Terje
Kjell Sigurd S.

Dette bke meget vakkert Robin. Landskapet er flott og du har fått frem en herlig stemning. To hakk opp fra ditt forrige fra samme sted. Effekten av lang lukkertid er fin gir et fint mykt hav. Fin kveldshimmel, som jeg mener du har tatt med akkurat passe av. Hit må jeg en gang :-)

Kjell S
Tom E.

Hei!
Først og fremst er det vakkert,fin bruk av lukkertid.Kunne også tenkt meg litt mer av himmelen over fjellene.Trolsk og fin stemning i et vakkert landskap.
mvh
Tom
Kjartan T.

Rett og slett et vakkert landskapsbilde, men jeg blir i tvil om komposisjonen din. For meg skjer det meste i høyre side av bildet, der er formenne i vannet både er magisk og spennende. Fjellene er også så dominerende at blikket trekkes dit mellom berg og båre.

Det som ligger lengst til venstre blir totalt likegyldig, men også et litt forstyrrende ellement for meg. Veldig lyst der i øverste venstre hjørne. Samtidig er heldigvis den bølgen nede til venstre med på å lede blikket tilbake mot interessepunktet.

Jeg tror jeg ved neste forsøk her ville ha droppet den litt selvfølgelige himmelen og brukt vann, stein og ikke minst kveldslyset som spiller på disse i bildene.

Vel, det var mine tanker...
Bjørn-Atle A.

Nydelig bilde. Kontrasten mellom orange og blått gir fin stemning. Likte de litt dystre skydekkede fjellene mot det lettere været i havet. Godt fanget
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu