I kystregnskogen
Under mitt bilde fra kystregnskogen bilde nr. 313087 ble jeg oppfordret til å vise litt av det som befinner seg i skogene våre, og her er et eksempel på hva jeg fant. I tillegg var det selvfølgelig noen kjøleskap, oljefat, dekk, traktorer og flere biler.

Fint hvis du forteller hvilket bilde du liker best.
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-16 11:08:30
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-08-16 11:08:48
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D-200
  • Nikon 17-35mm, f. 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272185} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell G.
Veldig flott - og befriende å se vrak fra andre steder enn fra svenske grensetrakter.

V1 for meg, selv om v3 har en herlig detalj: Kjettinger.

mvh kjellg
Jóhann Á.
Hei Kjartan!
Ja, mye pent i våre skoger. Synd at denne fine bilen har endt sit liv her. Hadde vært fantastisk rekonstruert. Men nå er den dekket av verneverdig lav og en del av naturen, så den bør ikke røres.
Går for v3 mye pga av kjettingene. Men også fordi det vises hvilket bilmerke det er og så er den ''igjengrodd følelsen'' større. Ville kjørt opp litt farger og kanskje litt kontrast for effektens skyld.

Mvh, Johann

PS Du må huske å stikke innom utstillingen til De tre fotografer på galleriet på Ny Gammelt. Åpning i går. Mye bra!
Aleksander M.
Hei Kjartan!
Jeg liker best V1, p.g.a. at der er det mer skog rundt og jeg synes komposisjonen er best der.

Mvh Aleksander
Øyvind A.
Friskt og sprekt, jeg synes v1 er mest interessant fordi naturmiljøet rundt bilen kommer best fram der. Utsnittet kunne gjerne vært enda romsligere.
Ø.
Ronny A.
Hei Kjartan. Må si jeg liker best V1, da den viser både skogen og bilen. Begge elementene er likestilte, med bakgrunn i at bilde heter ''I kystregnskogen''
mvh Ronny
Bengt Danielsen G.
Er det gjort noe etterbehandling i form av farge her på bildet?
Robin J.
V1 delikat foto med et budskap. Gjerne med litt romsligere utsnitt. V3 med kjetting også bra.Mvh RJ
Kjartan T.
Takk for kommentarer. Ja, kjettingene hjalp dårlig denne gangen Kjell. Jeg likte den detaljen selv også.

Jeg har ellers allerede dratt godt i farger og kontrast Jóhann, men det tåler kanskje mer? Har tenkt meg en tur på nygalleriet ja. Blir spennende å se hva som henger på veggene denne gangen.

Øyvind og Ronny, jeg ser poenget med å ta med mere skog i bildet. Det var selvfølgelig vanskelig da det fort kommer trær i veien for bilen. Mulig jeg kan ta en tur å kikke litt mer på litt lengre hold for å finne ei glenne mellom trærne. Sikkert en god ide!

Bengt, ja! Bildet er som alltid gitt en ''dasj'' med farger og kontrast i etterkant. Det finnes en mulighet for å gjøre dette også i kameraet, men det er bedre kontroll i et program for bildebehandling. Dette finner du gjort med alle mine bilder her på Foto.no - og med bildene til så og si alle de øvrige fotografene også...

Bildet er ellers tatt ett minutt etter tidenes kraftigste regnbyge her i Trøndelag. Det gir ekstra smell i fargene.
ingebjørg fyrileiv g.
Et frodig innslag og en fin komplimentærkontrast. En slik bil skulle jeg gjerne ha hatt om den kunne kjøres i skogen.. Jeg liker at fargene er såpass mettet, og av versjonene er det absolutt v#1 som faller mest i smak. Jeg likte jo kjettingen godt også, men resten holdt ikke helt. I enern forstyrrer kanskje den barkløse (/mosemanglende) grana, men ellers er bildet fint etter min dom.

vh ingebjørg
Per Harald O.
Her funker alle, men jeg velger meg v2 på intuasjon.
Kjartan T.
Takk også for de siste tilbakemeldingene. Det er vanskelig å ta ryddige bilder i slik skog, og det er alltid nyttig å høre hva andre mener...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu