I lyset av skyggen
Et lite eksperiment. Fungerer dette?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271759} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Stig Børre E.
Jepp - syns dette fungerer og vel så det.
Flott komposisjon, burde kappes litt i topp - det er en litt uren kant øverst som forstyrrer. Farger, tekstur og bevegelse er topp. Nytbart.

StigB
Avsluttet .
Ja, dette fungerer i aller høyeste grad. Med en gang jeg åpnet bildet ga det meg direkte assosiasjoner til en nydelig bok jeg har i hylla mi - ei bok med bilder den italienske fotografen Lorenzo Castore har tatt på Cuba. Paradiso heter den. Du kunne med fordel mørknet bildet litt. Kanten i topp bør du beholde i og med at toppen av vinduskarmen eller hva det er ligger tett opptil der. Meget bra.
Wenche J.
Ja dette fungerer Bente. Fargene, lyset, komposisjonen og utsnittet ... .alt fungerer. Meget bra jobbet.
Mvh Wenche
Geir F.
Joda, synes det er bra jeg også. Bildet har spennende kontraster i fargene. Det er så pass enkelt at man får godt tak på det selv om det er uskarpt. Flateinndelingene i bildet gir det dynamikk. Som andre har nevnt kan bildet med fordel kappes noe i toppen.
-fløde-
Bente K.
Takk for fine innspill, og det var særdeles hyggelig å høre at dere synes dette fungerer. Jeg var ganske fornøyd med resultatet selv også, men var litt usikker på hvordan andre ville vurdere dette.
To av dere foreslår å fjerne litt oppe, men ved å gjøre det forsvinner ''innrammingen'' av motivet og jeg synes at noe av helheten i bildet forsvinner da.
Bildet er tatt på avdelingen for Egypt på et historisk museum i Toronto. Der var det en åpning i skilleveggen mellom to avdelinger, og jeg stilte meg opp og ventet på forbipasserende på den andre siden.
Bente
Unni F.
Dette funker som bare det. Et spennende uskarp-bilde. LIker denne kategorien selv også Jeg blir sittende og se på bildet ditt uten helt å klare å kategorisere det...ofte liker jeg aller best de bildene je gikke vet hvorfor jeg liker.
Dette er et sånnt. Men de te rnoe med det uskarpe, drømmende, noe med bevegelsen, det hemmelighetsfulle. Synes ikke det skal beskjæres mer. Blir litt forstyrret av den hvite store flaten mot venstre side i midten oppe, ser ikke hva det er. Når du forteller at det er tatt på et Egypt-museum ser jeg for meg mange bilder av gamle kongegraver. (har vært i Valley of the Kings, fantastisk!) Fargene er nydelige synes jeg.
Hilsen Unni
Arne S.
Innholdet i lyset av skyggen er delikat. Skulle gjerne sett at det var litt struktur i det hvite feltet oppe til venstre. Plassering av åpningen i bildeflaten er for så vidt grei, men de nesten svarte feltene blir litt 'masete' - hvis du skjønner.. :)
Bente K.
Takk Unni og Arne.
Den hvite store flaten er bare en hvit vegg, og av den grunn lite å gjøre noe med, men ser at med litt mindre flate og litt mer struktur ville dett partiet ikke blitt så dominerende i bildet.
De mørke flatene du nevner Arne tror jeg må være skjermavhengig. På ditt siste bilde ser jeg de hvite partiene jeg ser er nevnt i noen av kommentarerne, men som ikke alle ser.
Å få kommentarer som basereres på hvordan bildet arter seg på ulike skjermer er kjekt å få. Jeg har ikke printet ut dette bildet enda, men kan hende at det blir nødvendig å lysne litt opp da.
Jeg svært glad for å høre at flere finner noe spennende ved dette bildet.
Bente

Kai B.
Spennende fotografi som oser av dynamikk.
Henger meg på Hr. Flødes kommentar ang farger men er uenig
i kappingen av toppen.
_____________________Kai
Chr. G.
Gjerne litt mer tydelighet i ansiktet, men det funker i det store og det hele brukbart for meg. Visuelt tiltalende, samtidig som det får meg til å lure. Har ikke behov for noe kutting i denne omgangen.
Steinulf L.
'Innrammingen'' hører med. En velfungerende ''reiseskisse'' dete her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu