''Tyven''
Har forsøkt meg på fugle i flukt. Måken en utrolig dyktig flyver. Måke blir av mange sett på som en pest å plage, men det er en utrolig vakker fugl. Men nå i disse kyllingtider ser en oftere og oftere hvor dyktig den er.
Bildet inngår i albumet Fugleparken -
Utstyr
  • Nikon F65
  • Nikon AF, 70-300
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Reala
  • Nei
  • AnnetKnipse uten stativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_27172} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
lars morgan k.

Måker og kråker er utrolig dyktige fugler, sanne overlevere. Du har til en viss grad lykkes med lukkertiden, vingene er såpass uskarpe at bevegelse føles, samtidig som ansiktet holdes høvelelig skarpt (kan bli bedre dersom topplassering ønskes). Kanskje litt lengre lukkertid og panning med monopod, dette krever vel noen eksponeringer dersom det skal bli en innertier, jobber selv med å få til ordentlige fuglebilder, krever jammen mye jobbing. Har ikke lykkes noe særlig ennå.

vennlig hilsen
Lars Morgan
Vemund L.

Flott bildet, godt fanget. Eksponeringen er også rimelig godt, kanskje en hårfin anelse for lys, men godt målt, dette er vanskelig.

Fint måkebilde.

Vemund
Avsluttet .

Blir bildet bedre hvis vi horisontalvender det.

Interessant hva dere synes.

Lærte engang på ''kurs'' at bevegelse skal gå i tradisjonell leseretning.
Carsten A.

Bra, men eksponeringen har nok vært endel i overkant her, og skarpheten kunne vært et strå hvassere. Til panorering (med 200-300mm brennvidde) trenger en bestemt ingen monopod, tvertimot, den vil bare være i veien etter min mening. Og en lys fugl i godt lys (som her) gir i alle tilfeller korte eksponeringstider. Panorering mot bakgrunner som ikke er for lyse (mørkere enn hovedelementet) er ellers ganske ideelt.

Joda, speilvending har vært dosert i årevis. Har aldri forstått at det spiller den aller minste rolle. Det som derimot spiller en rolle, er at det elementet som er i bevegelse har nok å bevege seg på i bevegelsesretning, her er det litt mye bak. Dessuten kommer fuglen ''høyere'' om en her også beskjærer litt i overkant.
MVH CA
Avsluttet .

Hei Nils
Takker for kommentaren på shuttercity i kveld.
Nils L.

Flott bilde.
Mvh Nils
Jostein M.

Hei Nils! Flott bilde. Leste gjennom ovennevnte kommentarer og skjonner jeg har skremmende mye aa laere. Bra fanget min venn.
Snakkes.
Mvh Jostein
Nils B.

God morgen og takk skal dere ha for lærerike kritikker og komentarer. Disse komentarene er både inspirasjon og oppmuntring til videre arbeid. TAKK
nbh
Roy S.

Fint bilde av en undervurdert ''overlever''.
Fint plassert i billedflata. Har prøvd dette jeg å. Det er vanskeligere enn det ser ut.
Marius J.

Stiller meg bak tidligere kommentarer ! Godt forsøk som krever mye jobb ! Stå på videre.
Avsluttet .

Liker dette Nils, det meste er vel sagt av kritikk så.... Gleder meg til å se ditt neste :-)
Ivar
Tom A. T.

Fint bilde med bra skarphet på fuglen som fremtrer fint mot bakgrunnen. Dette motivområdet har jeg dårlig med erfaring i, så noen råd får du ikke av meg, men bildet likte jeg.
mvh Tom T
Carsten S.

Nå er jeg litt seint ute og kan ikke sier så mye mer, men det er nok en av din fineste bilde siden jeg har vært med.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu