Look at me!
Fikk mitt første makroobejktiv i går, men fikk ikke prøve det før i dag. Aldri holdt i et makroobjektiv før, så dette var morro! Holder det mål som førstegangsmakrofotografi?
Bildet inngår i albumet Mine makrofotografier -
Utstyr
  • Nikon Nikon D50
  • Sigma 150mm f/2.8 makro
  • Brennvidde150mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger347
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_271318} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lene F.
Hei Marius! Dette holder absolutt mål! Meget god skarphet. Hva har du brukt av lukker og blender? Komposisjonsmessig hadde det vært helt perfekt om du hadde fått med halepartiet og heller kuttet noe av det tomme rommet til venstre. Hilsen Lene
Marius O.
Jeg kuttet bildet i eksponeringen for å komme så nært. Har et bilde i samme kvalitet hvor halen er med, men må vente til 23:30, da blir det lagt inn på kritikken ;)

ISO 200
f/9
1/80
johnny leo j.
Dette er ett flott makro bildet. Makro er morsomt, men også utfordrende spesielt i dårlig lys.. Har du brukt blitz (ser lyst punkt i øyet), eller stativ? Fine farger, skarpt og hårene er kommet tydelig frem..

Keep up the good work.
Per R. G.
flott
Marius O.
Takk Johnny og Per R!

Har brukt stativ OG blitz. Startet dagen med 4 timer uten stativ, men de siste to timene ble det tungt med Sigma 150mm, SB-800 og 2 SB-R200.
Hadde ikke så mye støtte så stativ ble en reddende engel for rygg og armer.

Var lettere å bruke manuel-fokus og, samt det å klare å knipse disse små knøttene på 1:1.
Hege R.
Bildet har veldig fine farger, men liker ikke komposisjonen. Bildet blir altfor tungt på høyresiden. I forhold til fokus synes jeg det blir litt forstyrrende at fokusområdet ligger midt i bildet. Nytt utsnitt kan gjøre bildet bedre.
Marius O.
Takk takk!

Jeg vet at det ble ujevnt fordelt, noe som var meningen, for å skape en annen komposisjon enn de vanlige stilene...

Syns mange kan bli for ''firkantete'' og følger boka's regler så nøyet at det blir kjedelig. Jeg likte kompen, men kjønner at ikke alle er enige.

Marius
Hege Rødberg B.
Hei Marius

Jeg skjønner hva du mener med at kompet fort kan bli kjedelig, men her hadde det holdt at tomrommet på v.side hadde vært litt mindre, uten at du sentrerte insektet. Det hadde funka bedre. Syntes du er kjempeflink. Jeg har ikke veldig greie på makro fotografering,men jeg ser at dette liker du. Stå på.

Hege
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu