Ferjekai
Ser at det kanskje ble litt trang her og der, men ferja var på full fart inn i bildet mitt, og da ble det litt panikk-komponering for å få tatt bildet....
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 17-55m f/2.8
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/13
  • Lukker20s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger513
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270991} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kjell Sigurd S.
Den tomme flaten i midten og mangelen på luft ødelegger bildet synes jeg. Blikket blir flakkende mellom forgrunn og tanken. Ser absolutt potensialet i forgrunnen, tanken og de flotte fjellene der bak. Fint lys faller det på fjellene også. Her har du forsøkt å få med for mye tror jeg. Mulig at et lavere kamerastandpunkt ville vært en løsning selv om det ville fjernet vannet bak tanken. Du er altså ikke helt i mål her synes jeg.

Kjell S
Anne-Lise S.
Her har du nærmest to bilder i ett. Forgrunnen med svaberget og sine vakre linjer sammen med den rusta kjettingen står svært godt til hverandre farge- og linjemessig. Linjene ender i det mørkere havet med gode tegninger. Videre ut kommer ferjekaia som ja, tar igjen fargene fra kjettingen på en god måte, og din behandling av bildet i ettertid gir litt mørke og tunge farger på denne og videre ut mot fjellene bak. Spennende med lyset som faller ned på bebyggelsen i bakgrunnen nedenfor fjellene og skaper skygger. Forgrunn og hovedmotivet blir således to ulike motiver for meg, for øynene flakker mellom disse to stedene. Aller mest fascineres jeg av forgrunnen her, Torbjørn, så her har du muligheter. Ser at horisontlinja di heller litt også... ;-) Ikke verst for en dreven fotograf som deg å få til det. En liten forglemmelse antar jeg.

Anne-Lise
Stig Børre E.
Bildet er teknisk upåklagelig. Bærer preg av godt og grundig etterarbeide.
Behagelig å betrakte. Slitet litt med å finne hovedmotivet. Kjettingen i forgrunnen tar med sine saturerte farger for mye oppmerksomhet. Tror at en S/H-konvertering vil gjøre susen.

StigB
Erik J.
Kjettingene har fin dekorativ effekt, men jeg er ikke så sikker på om tanken, eller hva det nå er, har det, og ville nok heller sett denne naturen uten. Men det er kanskje akkurat det du vil fortelle?
Caroline M. S.
Ser nesten ut som to bilder for meg også, men i motsetning til noen av de andre her er det en av de viktigste grunnene til at jeg liker bildet. Det at det er så lyst både i forgrunnen og bakgrunnen og kanskje fargene generelt gjør at jeg synes bildet se noe kunstig ut, men kunstig på en fasinerende og tiltrekkende måte. Tja, kanskje ikke kunstig er det rette ordet - uvirkelig er kanskje mer beskrivende for slik jeg opplever bildet. Synes de mørke, litt tunge fargene er helt herlige og som nevnt faller også komposisjonen i smak. Jeg har ingenting å klage på eller forslag til eventuelle forbedringer. :-)
Per Harald O.
Forgrunnen skaper flott dybde.
Dramatisk, flott lys. Teknisk meget bra!
PHO
Inger Anne Maritsdotter V.
liker også den dramatiske stemningen i bildet,
fin dybde og bra eksponert.

IAV
Pål H.
Ferja ???
ingeborg w.
Hm, forgrunnen er flott med sine kjettinger som lyser opp. Den lange lukkertiden gir rolig vann. Bakgrunnen er spennende, men jeg skulle gjerne sett tanken eller hva det er mer fri fra bakgrunnen. Jeg skjønner det ikke er mulig, men i en ideel verden...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu