STORKOBBE PÅ IS
Fra Ny Ålesund
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_270660} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Espen B.

Stor jækel det der :) Ok bilde men jeg synes den ligger for høyt i bildet. Bakgrunnen trekker også litt for mye oppmerksomhet. Ellers bra.

mvh, Espen
Kjartan T.

Fy flate! Den er virkelig stor ja. Fikk følelsen av det når jeg ser dette bildet og det må da være litt av intensjonen. Ellers enig i Espens små invendinger. Takker for titten!
Svein B.

Ja, her begynner en å ane dimensjonene på denne særdeles flotte kobbearten, og vi ser også at hodeportrettene sier fint lite om størrelsen. Hodet virker jo knøttlite i forhold til kroppen. En cm kutt i bunnen gjør underverker synes jeg- ellers er dette ett praktbilde fra de arktiske strøkene.

Mvh
Svein B
Avsluttet .

Den ser diger ut, det lille hodet mot den store kroppen. Flott fanga. Fint med fjella i bakgrunnen, fint lys på kobba. Et meget severdig bilde, det er ikke så ofte man ser bilder av dette dyret her. Mvh Liselotte
Terje S.

Steike for ett beist sier vi her på Mørekysten. Mange flotte minner fra turen Robin. Vet ikke hvilke opptakforhold du har vært ute for . Tenker da på om det er fra båt eller fra land ? En kutt i bunn hadde hevet bilde. Ønskelig hadde vært at du fikk med toppene også for å fremheve mer miljøet/omgivelsene. Men regner med at du har flere på lager.

Terje
Kjell Sigurd S.

Flott dyr. Enig i anføringen om plasseringen i bildeflaten og utsnitt. Liker fargene på snøen i forgrunnen. Fint naturfoto.

Kjell S
Knut H.

Hei Robin.
Fargemessig nydelig komponert bide der storkobben
fremtrer på en serverdig måte mot en storslått bakrunn.
En opplevelse og skue sånne naturfoto.Regner med opplevelsen
og inntrykk er stor etter en sånn tur.
Mvh Knut
Knut Børge S.

Hei Robin!

Den er jammen ikke liten denne selen her, en gigant. Flott naturfoto med god skarphet, flotte farger og vakre omgivelser.

mvh KBS
Avsluttet .

Ikke værst.

Fra båt på Svalbard.
Monika Frisvold V.

Liker bildet ditt..
Flott isblå farge i isen, å artig positur i kobben...
monika
Per Harald O.

Flott fangst!
Mijøet er flott, men vel dominerende i forgrunnen. Bør beskjæres litt nede.
Hilsen Per
Vegard L.

Syns det ligner på en Ålesunder ja.... Et flott bilde. En annen lysvinkel som hadde lyst opp øyepartiet bedre hadde kanskje vært en fordel, men det er det ikke noe å gjøre med.
Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu