Ulv II
Fra Kohmo, Finland
Utstyr
  • Canon 1ds mkII
  • Canon EF 500 f4 IS + 1.4TC
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_269308} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Monica J.

Fint bilde, hvor det ser ut til at ulven er skarp. Ville nok kuttet bort ganske mye at det uskarpe vannet slik at ulven kommer mer i hovedfokus.
Mvh Monica
magne f.

Spennende komposisjon. I motsetning til MJ synes jeg vannet med speilinger og frostrøyk gir bildet rommelighet og dybde, samt at det bidrar til stemning. Flott!

Magne.
Vidar S.

Et allerede flott ulvebilde som falt i smak.

Fin miljøbeskrivelse, men den vannrette kvisten fra treet til venstre i midten forstyrrer (og den hvite tynne stubben i samme klynge). Mulig jeg ville kuttet bildet i topp rett under kvisten og samtidig ca 1/3 av vannflaten i nedkant.

Kjempeflott morgen/kveldslys, men personlig synes jeg bildet i helhet kunne vært litt mørkere for å understreke mystikken og dramatikken rundt dette utrolig flotte rovdyret (med forbehold om at laptopskjermen min ikke er optimal).

God skarphet og plassering av ulven i bildeflaten, fanget i en spennende bevegelse/positur. Ser ut til at den har fått ferten av noe godt å spise.

Et godt ulvebilde og en spennende opplevelse for fotografen, tipper jeg! :o) Vidar
Avsluttet .

Hei Ole Petter,

Lekkert bilde. Liker utsnittet godt her, samt flott lys.

mvh
Tommy
ingeborg w.

Lekkert ulvebilde hvor det ser ut som den er i naturlige omgivelser. Det varme lyset og disen trekker også opp. Jeg ville også vurdert kutt av vannrett kvist, men da ville jeg også kuttet ørlite til høyre, den lille kvasten lengst til høyre og litt av vannet nede, ikke mye. En senkning av de mørkeste mellomtonene i curves kunne også vært en mulighet, selv om det fungerer bra som det er nå.
Kåre G.

Hei.
Et kjempebilde av ulv. Kjenner igjen stedet det er tatt. Var der selv for tre uker siden. Later til at du har fått bedre lys enn hva jeg hadde. Jeg synes utsnittet er meget bra og skaper fin dybde. Håper at du hadde like flotte naturopplevelser som jeg hadde hos Lassi.
Mvh. Kåre Gårder
Aleksander M.

Hei
Et flott villmarksbilde og det er sjeldent vi får se bilder av vill ulv. Synes det tekniske er bedre her enn på ditt forrige bilde. Ville kuttet bort ca 2 cm under.

Mvh Aleksander
Ole Petter D.

Hei og takk for kommentarer.
Møte med ulv var en ny og spennende opplevelse for meg.
Et besøk hos Lassi kan anbefales på det varmeste.
Ole Petter
Morten W.

Spektakulær ulv. Mer er det ikke og si.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu