Flattvannsloop
Utstyr
  • Canon EOS 10
  • 28-70
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeFuji sensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger418
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_26882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Folengsloop eller ''Killerloop'', ikke helt flatt her, ser antydning til en bølgetopp helt til høyre. Seilet er jo også av typen Wave seil (NP Combat wave, 5,5 m2)Tviler på at han ''stempler'' denne. Ops :-) drømmer meg litt bort.
Herlig driv i bildet, godt fanget. Bildet er litt litet, hvorfor? Utrolig nærme innpå til å være 70mm, tatt fra båt? Hvor er dette? Har seilt endel steder men kjenner ikke dette igjen. Moss?
Godt bilde, beste windsurf bilde jeg har sett her.
Ivar
Avsluttet .

Bildet plages av skjev horistont, og litt forstyrrende bakgrunn. Burde valgt en hurtigere film som kunne gitt deg større valgfrihet på lukkeren. Bildet kunne blitt bedre med 1/750 og oppover.
Silje N.

Fint bilde, bra fanga! Hvem bryr seg vel om skjev horisont i et slikt bilde?
Rune G.

Glemte å skrive at bildet er tatt med Canon EOS10 28-70 linse og Ikelite undervannshus.
Lå i vannet med våtdrakt og svømmeføtter når jeg tok bildet.
Bildet er tatt på Vigra like ved Ålesund lufthavn.
Flatt vann blir vel en definisjonssak, var 30-40cm bølgeskvulp når vi var ute og vindsurfet denne dagen.
Wave seil/utstyr er vel egentlig ''overkill'' for seiling på denne spoten, men det var nå engang det utstyret vi kjøpte for noen år siden. Er forresten 5.0m2 seil Ivar.

Avsluttet .

Undervannshuset forklarer vinkelen, Vigra... er surf der har jeg hørt. Aldri vært der, vært på Stad et par ganger, greit der. Drømmer om en tur til Vesterålen for å surfe. Stavanger er jo bra men savner power i bølgene der (untatt svini da, men der er det så sinnsyk crowd nå)
Seilte mye før, første som seilte på Saltstein, om du vet hvor det er, bilde nr. 34783 . Bra surf der vinterstid, kaldere enn hos dere, men bra power ved 6''+, sjelden bølge og nå sinnsykt crowded. Alt som kan krabbe og gå fra Oslo er der, før var det ''locals only'' og det ble handhevet strengt :-)
Røret i Molde er bra har jeg hørt, surfet Coxos med to derfra i 90, skrøt fælt av Molde og Stadt. Ble kjent med en kar fra Calif der også, fortalte om et sted i Nord Calif med sinnsyk swell. Hadde bestilt en 10'' gun, dette stedet vil være på alles lepper om få år, kaller det for Maverics, fortalte han. Artig å tenke på etterpå.

1'' er nok til å dra en klokkeren killer det. 5.0m2 er deilig størrelse men 4.5 er favoritten sammen med logo size waves :D
Kompis av meg reiser til Bali i morgen, Ulu. Håper han forsover seg til flyet.
Ha en fin kveld.
Ivar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu