Hjortekolle på Romemyra
Utstyr
  • Canon EOS 1D mark III
  • EF 300 MM. f 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger524
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268813} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Monika Frisvold V.
Flott kolle i sommereng dette..liker skarpheten.... Ser på blomsten at du er på utmark... Tror kolla har oppdaget deg :)
-monika-
Avsluttet .
Jeg vet at mange liker blikkontakt også med ville dyr, men for meg lyser det avslørt fotograf lang vei. Jeg har vel sett noen dusin bedre hjortebilder fra din hånd....

Odd E. k.
Hei Rolf!

Et flott bilde av en vaktsom kolle. Upåklagelig skarphet, flotte farger og et godt lys. Omgivelsene med den frodige enga forteller nok noe om dens tilholdssted i skumringen og natten. Flott fanget i et fint utsnitt Rolf!

Mvh

Odd E.
Knut Børge S.
Hei Rolf!

Et meget flott naturfoto av kolla i vakre sommerlige omgivelser. God skarphet, flotte farger og fint lys.

mvh KBS
Vegard L.
Vakkert dette Rolf. Det er en fornøyelse å se gode hjortebilder. Desverre er det få fotografer her på dotten som bruker særlig mye tid på denne arten.
Mvh Vegard
Kjartan T.
Flott bilde Rolf, omgivelsene gjør dette til en liten stemningsskildring. Behagelig fokusplan i bildet, og et flott somerkveldslys.
Jan-Eilert P.
Svært vakkert og stemningsfylt. Også fint komponert.

Syns dette ble meget bra Rolf.

helsing frå

jan-eilert
Mads B.
Skarpt og fint! Svært dekorativt med blomsterenga rundt kolla, og fine farger.
Mvh Mads B.
Tor Eirik P.
Hei Rolf!

Føyer meg til skrytet her, flott bilde av ei vaktsom kolle i fint miljø! Hjorten er utrolig utfordrende, og det er alltid like kjekt å få oppleve disse flotte dyrene på nært hold! Flott teknisk - lysforholdene er ofte ikke de beste når disse dyrene viser seg frem!

For min del viser posituren mer hvor vaktsom hjorten er en ''avslørt fotograf'' som noen trekker frem her! Godt mulig du var avslørt, men like sannsynlig er det at hun bare oppfattet ''noe'' som fanget interessen hennes, og fortsatte å beite som ingenting hadde hendt rett etter at bildet var tatt!

mvh Tor Eirik
Rolf S.
Takker for kommentarene til dere alle.
Kolla er oppmerksom på ett eller annet men den kan ikke finne ut hva det er, den gir noen små bjeff men roer av situasjon da det kom flere dyr som ikke er oppmerksomme på farer, dermed ble jeg ikke avslørt denne gangen!
Mvh Rolf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu