VANN
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268799} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Fredrik T.
Ett flott utradisjonelt bilde. Trodde først dette var ett bilde av Saturns ringer. Litt trekk for fargestøy og ''trappe trinn'', siste som følge av kompressjon?
Terje S.
Mektig lysspill du har fanget i vannet men for meg blir dette for vanskelig å forholde seg til. Unnskyld at jeg sier det men jeg får nesten vondt i øya. Tror dette kommer av at jeg ikke finner noen holde punkt å hvile blikket på. Sånn det er presentert flakker blikket mitt frem å tilbake. Bra at du forsøker noe nytt. Det skal du ha skryt for.

Terje
Robin J.
He,he takk Terje for den. Den var det som var meningen at blikket skulle flakke uten å fin ro..................men det funker kanskje ikke helt. Mvh RJ
Terje S.
Sitt å tar meg ett par pils men tror jeg kan slutte for kvelden etter å ha sett bilde ditt. Ha,Ha

Terje
Terje S.
Må trekke tilbake min første kommentar Robin. Etter å ha sett bilde i fullskjerm med grå ramme rundt ble det mye bedre. Kona likte det også så da er det vel bra da.

Terje
Robin J.
I enkelte sammenhenger skal man høre på kona si vet du.................. Mvh RJ
Knut Børge S.
Hei Robin!

Et spennende og fengende bilde av vannet dette. Herlig lysspill og flotte farger!

mvh KBS
Carsten A.
Bra den der - men jeg tror ikke du var helt alene om å feste lignende til brikken!

MVH CA
John-Tore G.
Herlig abstraksjon i dette. Minner om saturns ringer. Merker at blikket mitt dras opp mot høyre hjørne. Der er det noen små forstyrrelser som gjør at jeg dveler ekstra lenge ved disse.

Mvh John-Tore.
Thorfinn B.
titta raskt igjennom bildeutvalget ditt. Mye fugler...og det er ikke helt min greie, så da stoppet jeg til slutt på denne estetiske formgjengivelsen. Fikk assosiasjoner til saturn-ringene. Vann er et herlig motivområde og her har du fanget det bra :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu