Mikkel
Under en fotoekspedisjon til Østensjøvannet om kvelden 26 juli 2007 dukket denne krabaten plutselig opp på parkeringsplassen. Jeg fikk knipset dette blinkskuddet før Mikkel forsvant til skogs igjen.
Jeg er meget godt fornøyd med dette bildet. Liker veldig godt den varme rødbrune tonen i pelsen. Synes de grønne bladene danner en fin ramme til bildet.
Utstyr
  • Nikon D70S
  • Tamron AF70-300mm F/4-5.6 Di
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jon K. L.

Fantastisk at du fikk den muligheten til å knipse Mikkel. Som regel er han ute av syne før man rekker å tenke på kameraet. At bildet er litte grann uskarpt er bare med på å fortelle hvor raskt du måtte trykke på utløseren og er sånn sett med på å forsterke historien rundt bildet. Bra!
Tine T.

Åååååååååååååååååh for et nydelig bilde du har fått av Mikkel! *smelte*

Flotte grønnfarger. Jeg likte at det var litt ekstra uskarpt i fronten, synes det ga litt mer liv til bildet på en måte. Ser at reven er litt våt i pelsen. Dette til tross; den er ikke pjuskete. Det var en riktig flott og frisk rev du fant! :)

Tine:)
Rune W.

Hei Lars

Dette var bra at du fikk Mikkel på denne parkeringsplassen.
Synes som om du hadde roen til å knipse før den forsvant.
Bra kontrast, bra komposisjon Lars.
Dette var STILIG

RUNE
Lars E.

Hei !

Takker og bukker for gode tilbakemeldinger på dette bildet. Jeg ser på alle tilbakemeldinger som svært nyttige da dette er den eneste måten jeg kan lære mer på.

Det var ikke mange sekundene jeg hadde på meg fra Mikkel dukket opp til han forsvant igjen. Så bildet er derfor et typisk snapshot. Jeg er glad for at dere også likte bildet :-)

M.v.h.
Lars


Knut R.

Så flott!
En nydelig liten rev. Er det en hunn-rev eller en unge? Den virker så liten.

Her var du dyktig som klarte å fange øyeblikket!

mvh Knut

Solveig K.

Flott ny-dusjet mikkel.Fint bilde med flotte farver.
Cathrine L.

Hei
Snakk om å vær på rett plass til rett tid! Herligt:-)Klare friske farger, litt uskarp ja men sånn er det med disse situasjonsbildene hvor sekunda teller:-)
Putt det i favortitt portofolien din du!
Mvh Cathrine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu