ISBJØRN
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-13 23:56:16
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger607
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Jan Inge K.
Isbjørnbilder er jo etterhvert blitt ganske dagligdagse. For at de skal fenge må de helst være mer enn bare rene artsbilder. Her synes jeg du har fanget en fin situasjon der det nesten ser ut som bjørnen tester badetemperaturen. Det tekniske klarer ihvertfall ikke jeg å finne feil på.... :-)
Vegard L.
Kjemeflott! Bilde virker litt grått, men du verden det er et flott bilde.
Mvh Vegard
Svein B.
Finfint isbjørnbilde dette Robin, der speglingen i det lille råket hever bildet betraktelig over mye av det vi har sett før. Kanskje bittelitt tungt i mellomtonene, men det kan også skyldes mye at jeg får litt lys inn på skjermen min her og at det lurer meg litt. Jeg ville kuttet en cm i toppen for webpresentasjon. I stort format på vegg ville jeg beholdt det som her.

Mvh
Svein B
Kjartan T.
Er med på Sveins tanker om et kutt i toppen. Ellers er det jo et godt bilde du presenterer av arten. Vært på Svalbard nå?
Robin J.
Takk for kommentarer. Har vært på Svalbard ja. Forslag om kutt kan jeg forsåvidt være med på. Lyset er det ikke noe å gjøre med.Det er gjenngitt slik som det var der og da. Mvh RJ
Knut Børge S.
Hei Robin!

Et supert og meget flott bilde du har tatt av isbjørnen. Godt komponert i meget tiltalende miljø, flotte farger, fint lys og god skarphet. Kjempeflott!

mvh KBS
Knut Børge S.
Hei Robin!

Et supert og meget flott bilde du har tatt av isbjørnen. Godt komponert i meget tiltalende miljø, flotte farger, fint lys og god skarphet. Kjempeflott!

mvh KBS
Aleksander M.
Hei
Dette var et meget flott bilde av isbjørnen (fra Svalbard?). Flott komp. Et lite kutt kunne kanskje gjort seg. Nydelig speilbilde, miljø og situasjon. Det tekniske er meget godt utført. Eneste minus er at det er litt kjedelig og grått lys, men som du sier det er det ikke noe å gjøre med. et godt isbjørnbilde var det i alle fall!

Mvh Aleksander
Kjell Sigurd S.
Fint av kongen blandt isflakene dette Robin. Liker, som andre, situasjonen der den tester isens beskaffenhet. Regner med at det er overvann i forkant. Litt tungt lys, men sånn er forholdene av og til og da synes jeg det forsåvidt er greit presentere det slik også. Flott naturfoto med en god stemning.

Kjell S
John-Tore G.
Hei. Flott isbjørnbilde. Det er i dette miljøet de hører hjemme! Jeg kunne godt tenkt meg info om utstyr og exif som er brukt på dette bildet. Jeg synes ikke at det gjør noen ting med såkalt flatt lys her. Du har da en gigantisk softbox tilgjengelig. Dette gjør at farvene på isbjørnen og grønnskjæret i vannet kommer godt frem.

Mvh John-Tore
Terje S.
Hei Robin !

Knall bilde av Isbjørn. Regner med å få se mange flotte bilder fra turen fremover. Svarte turen til forventningene ? Snakket med Kjell Moseid som sikkert var med på samme tur. Var vist vanedannende ?


Terje
Per Harald O.
Velkomponert og nydelig stemningsbilde som JEG gjerne skulle ha tatt!
Hilsen Per
Kjell G.
Det som gjør dette bilde så flott er den nær komplette speilingen av nybadet bjørn. Det var ikke lett å få til, fordi de åpne råkene var så små.

Takk for fin tur, Robin. Alltid hyggelig å være på tur med deg!

mvh kjellg
Odd E. k.
Hei Robin!

Et meget flott bilde av isbjørnen. Meget bra dette, da skarpheten, det gode lyset og de flotte fargene fremmer den flotte bamsen godt. Håper vi er istand til å bevare også disse flotte dyrene i polområdene. Komposisjon og utsnitt også meget bra. Meget bra fanget til brikken Robin!

Mvh

Odd E.
Carsten A.
Fint med denne speilingen, fint utsnitt i drivismiljøet. Ingen beskjæring her takk!

Kan være enig i at dette er litt tungt i mellomtonene, og at det kunne vært ønskelig med litt mer brillians i toneforløpet. Men siden jeg fotograferte samme bjørn i samme lys syns jeg egentlig at akkurat denne presentasjon er løst meget bra. Flatt lys er og blir flatt lys, og kan bare i litten grad friskes opp i etterhånd.

Ellers takk for sist, Riobin!

MVH CA
Monika Frisvold V.
Dette synes jeg var et meget flott bilde av isbjørnen.. Det klare grønne vannet og speilingen var meget, meget flott..... Dette må da vare en opplevelse,,,, -monika-
Øyvind A.
Fint med speilingen. Fint utsnitt også, uten forstyrrende elementer. Synd at lyset er så dødt. Men bildet framstår i tillegg som noe undereksponert, og jeg mener det vil tjene på en viss tonejustering mot lysere verdier.
mvh
Ø.
Gunnar K.
SÆRDELES, særlig mer er det strengt tatt ikke å si. Men kan jo begrunne det litt. Bildet viser og formidler en hendelse i isbjørnens liv, der den tester isen. Speilingen og grønnfarven i vannet og også med på å heve bildet betydelig. Skulle jeg trekke noe er nok et litt tamt lys, det kan nok også kuttes litt i toppen. Mvh Gunnar K.
Roger V.
Hei Robin
Takk for sist, og takk for flott tur. Behagelig isbjørnbilde, der den våte pelsen er godt fremtredende. Flott utsnitt du har valgt. Synd lyset ikke var noen tanker sprekere.

Mvh RV
Ketil K.
Langt bedre isbjørnbilde enn vi oppnådde på Svalbardturen i fjor! God detaljering og meget bra nærhet. Synes kanskje ikke speilingen ble det helt store her, dels fordi det er bevegelse i vannet, dels fordi ryggbuen blir kappet, men bevares - du kan være godt fornøyd med dette!
Mads B.
Kjempebra bilde av isbjørnen i sitt rette miljø. Virkelig fredlig stemning her. Flotte farger og skarpt og fint motiv!
Mvh Mads B.
Ole Jørgen L.
Hei Robin

Takker for sist på Svalbard! Artig å se at du fikk fanget denne situasjonen med speilbilde. Mvh Ole Jørgen Liodden
Morten W.
Nei, nå må jeg til Svalbard. Dette bildet har friskhet i massevis. Klassisk og flott positur.

Håper dyrene overlever de neste tiårene!






Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu