Breaking
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger1093
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267813} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Harald H.
Stilig gjort og fix idé! Flott bilde. Det flotte røde håret til modellen og de fine hudtonene syntes jeg var en vesentlig del av bilde. I så måte syntes jeg sort-hvitt-versjonen på www.fotografi.no ikke var så bra som denne. H :-)
Avsluttet .
Er ikke så fan av disse manipulerte bildene, men dette var flott! enig med H.H at det røde håret gjør mye her. Liker og at hendene så vidt berører vannflaten. De 3 bladene, og treet som speiler seg i vannet er og fine detaljer.
Laurberg G.
Kan man sige ''Ren Fløde'' . Totalt skør ide. Men den får mig til at trække på smilebåndet. mvh. lau
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Geir. Dette er pussig å se på. Det på grunn av at det ser så ekte ut, så der får du nok et kompliment. Jeg må også si meg enig med de to over angående håret. -Veldig flott. At fargen gjentar seg i bladene er også en fin ting, og jeg liker plasseringene. Det hele blir en stor trekant. Skal det være noe å pirke på, så blir det utsnittet jeg ikke helt kommer over ens med. Jeg ville enten ha sett begge (kanskje hele) håndtakene, eller ikke noe håndtak. Nå er det litt under midt imellom.

vh ingebjørg
Lars-Anders M.
Helt topp. Duer meget god på dette.
Kolbein S.
Hei.

Jeg synes at teknikken er grei og manipulajonen er fint utført. Men jeg klarer ikke og se noen historie i bildet, og da blir det ganske kjapt litt kjedelig, for min del. Kanskje hvis man hadde brukt noe annant en en trillebår?, eller er det noe jeg ikke skjønner som ligger bak bildet?


MVH
KS
Helge R.
Bra jobba, anbefales
:)Helge
Per Einar G.
Hei,

Akkurat det jeg følte etter å ha bli fraktet hjem i trillebår etter en fuktig aften på landsbygda...............Kreativt og anderledes bilde som får en til å assossiere til f.eks. inledningen over.
Fuktig, på hjul men trygg transport hjem ;)
Seriøst; Kreativt, svevende og okkul't med OK komp.

Per E.
Stig Børre E.
Artig sak.
Godt utført og passe sykt - tror jeg foretrekker s/hv versjonen som ligger på galleriet. Syns format og utsnitt er litt kjedelig.

StigB
Ruth S.
AHA - et bilde i min smak:-) Passe sykt, og fargene er råbra:-)

-ruth-
Christer B.
Synes dette ble ganske kult, du ser ikke ut til å slippe opp for ideer! Jeg kunne ønsket meg en litt mer surrealistisk/spennende bakgrunn, kanskje en skog eller en gressplen hadde vært nok, men det er pirk. Fint jobba.
Espen A. I.
Merkelig bilde, men absolutt spiselig. Savner en mer spennende komposisjon og ikke minst bedre bakgrunn, men du er inne på noe.

mvh Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu