• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-10 22:46:05
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger440
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266012} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Joachim H.
Hei

Dette bildet likte jeg utrolih godt, mye bedre dette bildet her en ditt forrige.

Her har du fått til en meget god SH konvertering hvor lys dybde og kontraster stemmer

Veldig bra gjennomført

Leclic
Jan-Eilert P.

Som du vet har jeg stor sans for mange av dine landskapsbilder Arild, men dette er ikke Arild Kristiansen fra Rjukan i stor-form.

Jeg liker de dramatiske skyene i bildet Arild, men du har nesten mistet Gaustatoppen i dette bildet. Det blir mye forgrunn uten at dette er særlig spennende. Det er skyene og lyset innerst i dette bildet som gjør bildet og ikke forgrunnen.

Du har brukt mesteparten av bildeflaten på det som ikke har spenning.

Alternativ nummer 1:

Jeg ville heller sett et teleobjektiv- bilde fra midten av bildeflaten og opp. Her er det fine linjer. Dramatiske skyer og flott lys.

Alternativ nummer 2:

Dersom steinene i forgrunn har mye fin grønn lav som er karakteristisk for dette området kan kanskje bildet gjøre seg i farger. Men i sort hvit mister du også denne effekten.

Jan-Eilert
Arild K.
Hei Jan Eilert.
Har lagt ut en farge versjon av bildet.
Jeg liker godt denne forgrunnen med det stille vannet og de fine steinene.
Jeg synes også det er veldig ok at Gaustatoppen ikke alltid er hovedmotivet.
Svart/hvitt kontra farger er jo en smaks sak, jeg driver å leker meg med den nye sort/hvitt funksjonen i CS 3 så det er vel kansje hovedgrunnen til at jeg la ut akkurat dette i s/h.
Takker så mye for dine ærlige meninger, det lærer man av.

Mvh AK
Cornelia T.
Hei, flott bilde. Tror jeg ville gått for et s/h bilde av fjellet bak, og et fargebilde av steinene foran, de har masse fargerike og fine detaljer.

mvh, Lia
Jan-Eilert P.
v2- fargeversjonen :

Dette er mye bedre en svart/hvit- versjonen. (Selve svart/hvit-konverteringa er forøvrig delikat i v1).

Steinene er et viktig element i v2 og derfor er denne versjonen etter min mening et mye bedre bilde.

Jan-Eilert
Ivar B.
Jeg synes dette er utsøkt fotografi. Jeg kan til en viss grad forstå kommentaren du har fått, om at forgrunnen tar mye oppmerksomhet fra det som er virkelig spennende i dette bildet. Jeg er likevel ikke helt enig. Dette er knallgodt i mine øyne. Steinene danner en omvendt v-form som gjentas i vannet og leder blikket elegant innover i bildet mot Gaustadtoppen og dramatikken i skylaget. Meget fin s/h-konvertering. Jeg må likevel si at versjon 2 er helt strålende, og jeg støtter foregående taler i at steinene kommer mer til sin rett i fargeversjonen. Dette likte jeg virkelig bra. Landskapsbilde av høy klasse. Mvh Ivar.
Jan Frode A.
I versjon #2 får du virkelig fram farger og struktur/tekstur på steinene i forgrunnen. Allikevel så er jeg fasinert av svart/hvitt-konverteringen av bildet, og det flotte toneomfanget her. Jeg føler at du får henta fram enda mere av linjer og dybde i versjon #1, og at bildet får et spesielt drag innover mot fjella. Et veldig godt komponert bilde, der jeg nok holder en knapp på versjon #1 som etter mitt syn gir det beste helhetslige inntrykket :-)

mvh Jan Frode
Tove H.
I s/h-versjonen trekkes blikket mot de flotte fjellene og skyene i bakgrunnen, mens i fargeversjonen er det de flotte steinene i forgrunnen som får hovedoppmerksomheten. Liker begge, men holder en knapp på v1.
Mvh Tove
Ivar B.
Jeg har studer dette merenå, og foregående taler har virkelig et poeng. Jeg heller nok mer mot versjon 1 etterhvert jeg også. Mvh Ivar.
Arild K.
Takker for kommentarer og innspill !

Mvh AK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu