Difference
Bildet er scannet inn, derfor dårlig kvalitet. Vi lå på turiststranden og solet oss, da en av damene kom for å si ''hei''. Hun ville gi oss et sjal for å dekke oss til.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265813} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ingrid Ovedie V.
Et fantastisk balansert og fortellende bilde, Ingebjørg.
Anne-Lise S.
Et bilde som forteller mye om en historie, om kulturer, om levesett, om skikker og om religion, og ikke minst om miljøet.

Synes personene i bildet er godt plassert; den lettkledde turisten alene til venstre mot horden av innfødte og tildekte kvinner til høyre, der de flokker seg rundt en enslig mann, kanskje for å kjøpe av dagens fiskefangst. Synes du deler inn bildet på en flott måte med 2/3 til hovedmotivet i nedre del, og 1/3 til himmel. Super inndeling. Ellers står horden og seilbåten mot venstre i fin diagonal, mens jenta i bikini står i diagonal til mannen med shorts ute i vannet. Båten med den førende personen nede i vannet skaper et brudd med disse diagonalene, og tilfører bildet noe ekstra.

Synes kontrastene mellom kulturene er slående, og også innad i den innfødtes kultur sees mannen som fisker og kvinnene som tar imot og som lager maten. Ja, her kan mye leses. Et flott, fortellende bilde dette her!

Anne-Lise
Anne-Lise S.
PS: Horisontlinja heller noe ned til høyre, noe som gjør at bildet virker svært tungt der.
Avsluttet .
Dette likte jeg svært godt. Får meg til å tenke på det faktum at vi bruker like mye penger på to ukers pakketur til Bulgaria, som det den bulgarske iskremselgeren tjener på et år.
Ellers ville jeg rettet horisonten litt.
Erlend K.
Veldig spennende fortelling, og strukturen i bildet ditt er bra synes jeg.

Jeg håper du takket ja til sjalet...
Ingebjørg Rangøy J.
Takk for hyggelige kommentarer.. Det er det jeg liker ved foto at et bilde kan si mer enn ord..:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu