Terne
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger575
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265526} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kjell Ivar Ø.
Blir muligens litt lite fugl og mere kunst. Kanskje det funker blir
artigt og sjå vidare komentarer. Severdigt er det uansett.
Mvh Kjell ivar
Sathees Isak M.
Hei:)
vakkert abstrakt bilde dette..

mvh
Isak;)
Terje S.
Har fått litt sansen for slike bilder men syntes det lyse partiet (sjøen) i underkant trekker for mye oppmerksomhet fra hovedmotivet.

Terje
Heidi W.
Sier som Kjell Ivar at det er severdig, men kankskje da mer som kunst, og ikke foto. Det er lagt under kategorien fugler, men jeg forventer da kanskje å se litt mer ''fugl''. :)
Kristin S.
Hei!

Et flott abstrakt bilde med fine bevegelser. Fin repeterende farge på fugl å sjø, men det er mulig som Terje sier at sjøen trekker litt for mye oppmerksomhet etter en stund.

Mvh Kristin
Ivar B.
Jeg nyter dette Robin. Enel bevegelse. Slike bilder bør i mine øyne enten ha noe skarpt i seg, eller dras helt ut i det abstrakt slik som her. Luftig og svevende. Fine blåtoner, og det blå i bunnen må absolutt være med i mine øyne. Uten havet så har du ikke noe bilde i mine øyne. Mvh Ivar.
Lars B.
Et flott naturabstrakt bilde. Bunnens farger går igjen i fuglen og skaper liv - passer perfekt for meg. Elegant og luftig!

Hilsen Lars
Kjartan T.
Dette synes jeg er det beste av bildene dine i denne serien. Du fortjener den skryt du har fått her. Et flott bilde!
Torbjørn K.
Jeg henger meg på rosen jeg også. Dette ble svært så bra, spesielt det at man ser fuglen komme inn fra venstre. Jeg kan være enig i at det hvite området nederst kanskje blir noe i overkant.

Torbjørn
Øyvind A.
Her drar du det langt, det er nesten så bevegelsen oppløser fuglens form. Men det holder, og resultatet er luftig og lett, og helt etter min smak. Det lyse nede er akkurat passe til å balansere komposisjonen. Bakgrunnen kunne kanskje vært en anelse mørkere, når det likevel ikke er noe særlig informasjon der? Vel, det blir bare smak og behag. Uansett fint og velgjort.
Ø.
Sverre H.
Ahh, hærlig abstrakt. Du har dratt strikken akkurat passe langt og nådd den gylde middelvei. Dette likte jeg særdeles godt!
Inger-Lise S.
Herlig bilde. Jeg liker det akkurat slik som det er og har desverre ikke noe konstruktivt å komme med.Men jeg kan fortelle hva dom tiltaler meg i bildet: Bevegelsesuskarpheten i fuglen og inndelingen av bildeflaten. Jeg lker også overgangen mellom blåtonene.

Inger-Lise
Svein B.
Nydelig Robin. Her finner jeg ikke noe å sette fingeren på, dette er bare å nyte.

Mvh
Svein B
Kjell G.
Lang lukkertid er spennende. Dette ble riktig staselig med den fine matchen med den lyse bunnen.

mvh kjellg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu