Fotoblogg 29.06.2007
Juni-måned har vært en måned i sivilisasjonen med mange nødvendige gjøremål. Det har (desverre) ikke blitt de største villmarksutfluktene for mitt vedkommende. Når pliktene kaller er det godt å bo midt i en naturperle. I Finnmark trenger man skjelden gå langt før naturopplevelsene kommer frem. Dette er tatt i nærområdet.

Kom gjerne med kritikk!
Bildet inngår i albumet Fotoblogg 2007- Siste året med ''Nord i Villmarka'' - I denne serien kan du følge prosjektet i sitt siste år i bilder.

Jeg understreker at det ikke kun er bilder jeg er fornøyd med som ligger i denne serien. Dette er ''ferskvarebilder'' som blir lagt ut etterhvert som prosjektet og turene går. Jeg syns det er artig om du tar deg tid til å kommentere bildene, men det er i utganspunktet ikke bildekritikk jeg er ute etter på disse bildene. Derfor ligger de fleste bildene under bildegalleriet. For å se bedre bilder fra prosjektet ligger enkelte i min portfolio og under bildekritikken.

(Bloggen starter etter påske 2007, men de første bildene er det også noen bilder fra januar, februar og mars.)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger564
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264311} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Einar Y.
Flott bilde fra Hareland.
Synd du ikke kom deg 5-6 cm lengre til høyre så hadde du gått klar av de få stråene rett i forkant som nå ligger ca midt i pelsen/øret.
Ellers gode,friske farger,så absolutt et illustrasjonsbilde Villmarksliv godt kan bruke...
E.
Edvin S.
Syns dette ble en vakker artsfremstilling i sitt rette element, og da gjør det ikke noe om det er noen strå i veien. Et flott bilde ;-)

:: ~ Arne
Odd E. k.
Hei Jan-Eilert!

Et meget flott og idyllisk bilde av hareungen i gresset. Flott skarphet og et fint lys fremmer denne stemningen meget bra. Fin lav fotovinkel, en fotovinkel som gjengir harens liv i det tette gresset. Ikke lett å orientere seg her, men instinket er nok på plass. Flott lavert dette Jan-Eilert.

Ha en fin fotouke, det er også nå det skjer!

Mvh

Odd E.
Jan-Eilert P.
Takk for hyggelig tilbakemelding.

Det er forresten ikke en hare-unge, men en voksen en. Den ser kanskje liten ut på dette bildet, i det dype gresset, men jeg tok mange andre bilder av den denne dagen og det er klart en voksen hare. Når det gjelder strå i forkant er dette egentlig bevist fra min side. Denne haren var ikke særlig redd for meg og andre fotovinkler var ikke noe problem. Men uansett tusen takk for ærlige tilbakemeldinger. Det setter jeg pris på.

mvh

Jan-Eilert
Inger-Lise S.
Annerledes og meget bra sommerbilde! Topp komposisjon. Teknisk svært godt og ellers flott stemning.

Inger-Lise
Ivar B.
Fin sommerstemning, og jeg blir glad av å se på bildet ditt. Får litt sånn ''deilig å ligge på rygg i enga'' følelse av dette, og da er det flott at det i tillegg hopper en fin hare forbi:-) Mvh Ivar.
Stian H.
Ja! Herlig!

Ikke hatt tid til å se på mine bokmerkede på noen dager, og på turen igjennom lista dukker du opp, hva kommer han med for et kvalitetsbilde i dag tro... Hare i blomstereng, og så utrolig nydelig og avslappende for en alt for sliten hjerne.
Har intet fornuftig å tilføye i dag, men likte det så godt at jeg måtte ytre min mening. Supert!

Stian
Robin J.
Fin skildring av sommerstemning og når du i tillegg kommer med en fin hare blir det flott. Et fint sommerbilde.Mvh RJ
Terje S.
Flott sommerstemning fra hare enga. Fin plassering av haren i bildeflaten

Terje
Kristin S.
Nydelig bilde..ikke så mye mer å si:)

Mvh Kristin
Jan-Eilert P.
Takk for tilbakemeldinger.

J-EP
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu