Smak på hekken
Bildet inngår i albumet Sommer - Sommerfarger - sommersol - sommerregn - sommerminner - sommergleder =)
Utstyr
  • Canon EOS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger245
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264176} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ketil K.
Nært på og flua med bra opptaksvinkel og fin fargefordeling i flaten. Skarphetsplanet ser ut til å ha kommet på foten på flua? Ville gjerne hatt øynene som skarpeste område.
Kathrine Å.
Er enig med Ketil i at fokuset skulle vært litt høyere opp. Ellers syns jeg dette var et fint macrobilde. Utsnittet er flott.
Kathrine
Liv F. D.
Hei Ketil og Kathrine,
mange takk for kommentar av bildet. Uff ja, her ble fokus for lav. Hadde vært fint med skarpere øyne. Det er jo øynene som er stilige på disse innsektene da. Men selv likte jeg også at fargen på fluas øyne sto i stil til blomsten.
mvh
Liv '')
Inge S.
Hei.
Et tett og fint makromotiv med duse fine farger. Skarpheten er nevnt
men syns likevel dette var bra.

Mvh Inge
Liv F. D.
Hei Inge,
mange takk for hyggelig tilbakemelding.
mvh
Liv '')
Avsluttet .
Dette var smakfult! rosa fargen gir meg nesten vann i munnen. noe ikke flua gjør:) enig med deg at fargen på fluas øyne går godt med fargen på blomsten. syntes også det det er fint at rosafargen så vidt gjentas i de svake ''flekkene'' til høyre og til venstre i bildet.
De små vanndråpene (??) ytterst på blomstens følehorn, eller hva pokker man skal kalle dem? :), er prikken over i´en syntes jeg. Også enig i det med fokuspunkt.
Liv F. D.
hei Nina,
mange tusen takk for kommentar. Er enig med deg ang. flua, den er skikkelig ekkel. Ellers var det hyggelig at bildet falt i smak.
mvh
Liv '')
Monika Frisvold V.
Flott bilde av fluen i hekken... duse fine farger og grei skarphet som sitter i hoderegion...
-monika-
Liv F. D.
Hei Monika,
takker for kommentar til fluebildet.
mvh
Liv '')
Ann T.
Hei Liv - dette var et pent bilde. Ikke ofte jeg sier det ang. flue bilder fordi det kan være litt ekkel for meg å se insekter på så nær hold, men med så flotte farger på blomsten og i bakgrunnen, jeg kan si det denne gangen :-)
Bra utført makro med ekstra poeng for kunstneristiske innhold. Skarpheten på flue øynene kunne har vært bedre men det er ikke så nedtrekkene synes jeg.
Mvh. Ann
Solveig F. K.
Hei Liv. Denne flua likte jeg:) selv om jeg egentlig syns fluer er kvalmt. Fint med de duse fargene og de klare feltene på flua, vingene er som ho liksom har finstasen på..selv om de er litt uklare ser vi tydelig mønsteret.
mvh Solveig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu