The Passersby Déjà Vu
Déjà vu er følelsen av at noe du opplever er en slags reprise på en hendelse som har skjedd deg før. Det hele er oftest over på noen få sekunder og etterlater deg i fin form, muligens bortsett fra et øyeblikk av forfjamselse. Fra Forskning dot no.
Liker bevegelsen, lyset og komposisjonen med gjentagelsen.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Canon Powershot G1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262818} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Per Einar G.

Et bilde som kan tolkes på flere måter, min første tanke var; mens vi venter.
Eller alle de gangene vi har ventet på tur.
Ok med bilder som får deg til å reflektere over noe, som har skjedd og sikkert skjer igjen :) Synd med den utbrente delen ved vinduet.

Per E.
Unni F.

Likte dette veldig godt. Synes det har mange innfallsvinkler og tolkningsmuligheter. Det er på et vis absurd, - og gir assosiasjoner til ventetid og bevegelse. Eksperimenterer selv med bevegelsesbilder og synes du har lykkes godt med dette. Jeg ser også at de t har enkelte hvite partier, men synes egentlig det understreker noe jeg ikke helt finner ord til å beskrive. Noe med at bildet ikke er noe A4-bilde. Hvem har definert at et hvitt parti ALLTID representere rnoe negativt ?
Jeg liker ofte best de bildene jeg kan ha problemer med å finne ord til å beskrive. Fordi de gir så mange assosiasjoner og visuelle opplevelser. Synes dette bildet er id en kategorien.
Vennlig hilsen
Unni
Ole-Kristian T.

Hei Rune, synes dette var et spennende bilde, også uten å prøve med noen tolkning. Stilig komposisjon, de hvite områdene plager ikke meg. Det er mange fine kontraster i bildet, bl.a. mellom bevegelsen til personen i forgrunnen og de stillesittende personene bak, dessuten selvsagt mellom mørke og lyse partier. Gjentakelsen av de store kryssene i vinduene er iøyefallende og betyr mye for komposisjonen og helheten i bildet. Likte dette!
Tove H.

Her er bevegelse og ro, uskarphet og skarphet,, s/h og farger- kontraster som her skaper liv i bildet. Men har litt problemer med å identifisere meg med ideen- disse gjentatte bildene treffer ikke ''dejavu''-assosiasjoner hos meg umiddelbart.Må evt være at en har sett disse menneskene før, og at ''dejavu''illustreres med den som passerer i forgrunnen? For så å synliggjøres ytterligere med at det skjer tre ganger? Synes ideen er kjempegod, får meg til å fundere....
Mvh Tove
Stig Børre E.

Kult - er det en eksponering?

StigB
Avsluttet .

Dette var knalltøfft:-)
Syns du har lykkes bra her uansett hva du har gjort for å få det til.
Artig og tankevekkende på mer enn en måte:-)
Hilsen Tone!
Simen B.

Bra ide og godt gjennomført dette. Artig med slike bilder som setter nøtta litt i sving:) Liker det!

mvh Simen
Rune S.

Takk til alle for hyggelige kommentarer! Flott at dere likte bildet. Det er en eksponering behandlet i PS filter Vanishing Point.

Mvh
Rune S
Knut Børge S.

Hei Rune!

Meget artig og tøft bilde dette, kreativt og flott lagt til.:)

mvh KBS
Rune S.

Takk for hyggelig kommentar, Knut Børge! Flott at du likte bildet!

Mvh
Rune S
Knut H.

Hei Rune.
Dette var nytt og kreativ tolkning av gjentagelser.
Vinkelen inn på paret etter side forskyving skaper
de lille ekstra liv i bilde.Likte dette,enig med Simen
her kan nøtta jobbe litt.
Mvh Knut
Jani F.

Hei Rune! Må henge meg på Per Einar sin tanke; ''mens vi venter..'' Liker veldig godt krossen i vinduet, mens syns det er litt forstyrrende med den røde pidestallen til venstre. Kanskje det berre er meg, men mine auger lander fyrst på den dessverre..
Liker veldig godt idèen din. Eit spanande bilde, man ikkje så fort blir ferdig med:)
Mvh Jani
Rune S.

Takk for hyggelige kommentarer Knut og Jani! Flott at dere likte bildet!

Mvh
Rune S
Eva Marie P.

Skikkelig stilig dette Rune. Man får sånn sug i maven når man opplever å gå inn i en virkelighet man faktisk føler man har vært i før, så med et blunk er det over...Du har illustrert det utrolig godt. Komposisjonen din er knall-bra.
Jeg er imponert, knall stilig !!
-epl
Arne M.

Dette er rett og slett elegant gjort både i tanke og utførelse. Denne effekten er helt ukjent for meg i PS, men uansett fungerer den svært godt her med repetisjonen og rytmen den skaper. Flott gjort!

- Arne
Rune S.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger, Eva og Arne! Hyggelig at dere likte bildet!

Mvh
Rune S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu