Busksanger
Skjelden fugl i Norge!
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Brennvidde500mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261085} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Knut Børge S.

Hei Christoffer.

Et godt bilde av den sjeldne busksangeren i sivet dette. God skarphet og god komposisjon.

mvh KBS
Hege S.

Fint bilde. God komposisjon og duse fine toner i bakgrunnen. Nydelig liten fugl!! Bra knipset!
Hege
Svein B.

Herlig, ikke den fuglen i Norge det finnes mest bilder av heller for den saks skyld- og dette her er jo langt mer enn bare ett dokumentasjonsfoto (selv om det ut i fra bildet like godt kunne vært snakk om myrsanger..?). Flott miljø og bakgrunn, fin positur og glitrende teknisk.

Meget bra.

Mvh
Svein B
Odd E. k.

Hei Christoffer!

Et flott bilde av buskgangeren som sitter fint på akset. Nydelig positur, upåklagelig skarphet og et godt lys fremhever fuglen meget bra. Flott bakgrunn som passer fint inn blant sivaksene og fuglen. meget bra dette, da du muligens kan øke kontrasten noe sammen med fargemetningen.
Flott fanget og fremstilt i et fint utsnitt Christoffer!

Mvh

Odd E.
Henrik J.

Har sagt det før, kan skrive det igjen; Fantastisk bilde og fin dokumentasjon! Skulle gjerne ha fått fuglen med ryggen til, med hode rettet mot fotografen. Hadde vært artig å sjå den korte håndsvingefjærprojeksjonen og de kontrastløse tærtiærene. Men det er kun sett med ornitologiske øyne. Rent fotomessig; Veldig bra!

Ps; Christoffer, jeg skuffet å fant ingen Busksanger men dro en svippetur innom Slagen og fotograferte Elvesangeren - mener å påstå at jeg vant vår foto-krig? ;) (best bilde konkurranse!) se fugler.net

Henrik
Christoffer M.

Hallo. Takker for kommentarer, til dere fuglefolk: Jeg har rundt 400 bilder av denne arten :) har masse bilder av både rygg, forfra, side etc :) Stod sammen med Geir O. Pedersen, Jens E. Nygård og tok bilde av den :) Da kom det forøvrik en Rosenfink hann jeg fikk tatt noen tragiske bilder av, men det var dårlig lys akkurat da den var der så bedre en ikkeno :)
Carsten A.

Fint av busksanger i miljø.

Jeg syns bildet gjerne kunne vært litt anderledes presentert, sender deg en endret kopi for å vise hva jeg mener. Der er histogrammet strukket litt (v. pil trukket litt tilhøyre, og h.pil litt til venstre), git litt bedre tonefordeling, og så er fagemetningen ølt en anelse. Syns også utsnittet med fordel kan trimmes litt.

MVH CA
Kjell Ivar Ø.

Skriver under på S. Bekkum sin komentar her.
Mvh Kjell Ivar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu