Småspove
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-06-10 17:46:04
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S VR 200-400mm f4 G ED-IF
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/1500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger468
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_261070} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Kjell Sigurd S.
Fint av småspoven dette Svein. Liker kombinasjonen av enkelhet og ismett av naturlig miljø. Meget fin positur på den stolte lille fuglen. Fine detaljer i fjærdrakten og en fin kontakt. Det er noe på venstre side av hodet som ser litt rart ut uten at jeg klarer å si helt hva det er. Du ser det sikkert selv også, kanskje det er helt naturlig? Uansett et fint artsportrett.

Kjell S
Terje S.
Flott Småspovebilde med rolig ogg behagelig bakgrunn Svein. Er enig med KSS at det er noe med venstre hodeparti . Kan se ut som det er bevegelseuskarphet ? Men det er rart det å med den lukkertiden.

Terje
Mathias B.
Pent bilde av småspova, der det tekniske sitter så og si perfekt. Nydelig bakgrunn, og godt gjort å få riktig synsvinkel med denne lille fuglen.

-Mathias
Knut Børge S.
Hei Svein!

Meget flott naturfoto av småspoven der den står å holder utskikk. Skarpt og detlajert, fint lys og en god komposisjon. Toppers!

mvh KBS
ronny s.
Hei Svein
praktfullt spove bilde.
Eg likar at fuglen får litt luft og miljø rundt seg.
ellers har eg ikkje noke og sette fingeren på som ikkje er sagt.
Mvh Ronny
Thorbjørn R.
Skarpt og fin av spoven - og flotte bakgrunnsfarger. Men jeg lar meg (tydeligvis som eneste her) irritere litt av uklarhetene i forgrunnen.
Robin J.
Lekkert. Mvh RJ
Kjell Ivar Ø.
Flott artsbilde av Småspoven. Behageleg bakgrunn fin komp.
Mvh Kjell ivar
Kjartan T.
Bruker gjerne Robin Jensens ord: Lekkert! Vanskelig å si så mye mer om et slikt portrett av småspova. Skulle du ha gjort dette bedre måtte du hatt en bevegelse, en flygende fugl eller en klar adferd i dette lyset. Først da hadde det virkelig vært en innertier... nå er det bare lekkert:)
Svein B.
Hei, og takk for kommentarer alle sammen.

KSS og TS: Det dere nevner på hodet vet jeg ikke helt sikkert hva dere mener, men hvis det er mønsteret i overøyestripa dere tenker på så er det et usammenhengende nærmest sagtakket mønster der som gir et litt taggete inntrykk.

TH: Uskarphetene i forgrunnen er tatt med bevisst- men jeg er slett ikke sikker på om de bør være med. Takk for at du nevner dette.

KT: Dette er vel av de mer kjedelige i serien, den hadde en fin liten siesta på denne steinen- der fjærdrakta fikk en grundig oppussing. Så en del bilder med litt mer adferd ble det også. Om det er innertiere er uansett en annen sak. Dette føler jeg presenterer småspoven på en gjenkjennelig måte- men mangler som du sier innholdet for at det skal være mer enn et artsportrett da.

Nok en gang, takk for kommentarer alle sammen.

Mvh
Svein B
Monika Frisvold V.
Hei Et delikat bilde av småspoven...
Nydelg miljø i rundt i fine farger og flott skarphet...
liker det jeg ser..et topp bilde :)

mvh monika
Kjell Sigurd S.
Svein; det er en markant mørk kant på hodets venstre side, i overgangen til bakgrunnen. Strekker seg fra øyet til et stykke ned på halsen i vertikalen. Kan være draktens mønster som skaper den.

Kjell S
Svein B.
KSS: Ja, da skjønner jeg hva du mener. Overøyestripa går i en bue nedover mot nakken bak øyet, og de møtes et stykke ned på nakken/halsen. I overgangene der danner de mørke fjærbremmene som ligger nedover halsen denne mørke kanten du ser. Jeg har lagt inn en ver #2 som kanskje viser dette noenlunde.

Mvh
Svein B
Tom E.
Hei!
Vakkert,fint artsportrett dette.Fint lys.
mvh tom
Aleksander M.
Hei
Meget vakkert artsportrett av småspoven i velkjent positur. Flott lys og bakgrunn, men synes også som TH at det uskarpe er litt irriterende.

Mvh Aleksander
Ketil K.
Absolutt pent og rolig av småspoven - i nydelig lys. Litt blur i fjærdrakt på halsen og noe uregelmessig kantovergang mellom nakke og bakgrunn som sikkert skyldes fjærdrakten der i seg selv. Synes ikke uskarpheten i forgrunnen kler bildet. Proporsjonene i bildet er gode.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu