Jeg har lagt dette bildet under bildegalleriet fordi jeg foretrekker å få kosekommentarer og fordi jeg er såpass selvgod at jeg anser dette bildet som ferdig. Også fordi jeg opplever at altfor mye konstruktiv kritikk rotfestes i smak. Ikke at det er galt, men i et galleri vurderer man gjerne det ferdige produktet.
(No offense til ''kritikk-klubben'' forøvrig)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260989} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jani F.

Hei Paul! Dette falt virkelig i smak! Motivet passa godt til denne gamle ''film-stilen''. Korleis i vide verden har du klart dette? Du skjønner eg er temmelig ny i faget:) Enig med du om at dette bildet er ferdig og treng ingen vidare kommentar. Likte forresten valg av ramme rundt.
Kosekommentar frå Jani :)
Tove Merete H.

nydelig :) flott ''gammel'' stemning her :) ser for meg dette bildet som en del av en filmsekvens fra 60-tallet med masse svarte hopp mellom bildene.

Tove :)
Kai B.

Hei Paul.
Dette er helt retro for meg. Får meg til å savne
barndommen og min pappa.
Det er nesten noe magiskt over dette slitte album bildet
(Slik opplever jeg dette bildet).
I tillegg er det også meget bra billedbehandling du har utført.
En anbefaling følger.
_______________________Kai
Ingrid Ovedie V.

Vakkert.
Avsluttet .

Herlig bilde fra ende til annen. *klapp, klapp*
Torild H.

Fin klassisk familiesituasjon som vises her!
Med tanke på etterbehandling av bildet: Strever litt med begrepet *nostalgi* av forskj. grunner, men er sånn passe sentimental, så uttrykket gir mye av den grunn. Dessuten; detaljer hos far/sønn og landskap utviskes og konturer, positur blir det viktigste her. Tidløst.

Mvh Torild
Lise U.

Hyggelig far-sønn-situasjon hvor etterbehandling gir bildet et sus av forgangne tider i det forgjettede barndomslandet. Svane-baderingen er en fin detalj som bygger opp om stemningen.

Lise U
Paul B.

Hjertelig takk for de hyggelige kommentarene. Jeg tror nostalgi er en følelse som ligger mange fotografhjerter nært. Glad for at persepsjonen matcher intensjonen.

Mvh Paul.
Eva Marie P.

Dette var kjekt at du delte med oss. Nostalgisk og godt bilde. Som forteller noe og fremkaller gode følelser hos meg.
-Lykkligere dager du aldri får, enn de du hadde i barndommens vår. Stille og lydløst svinner de henn barndommens dager ei kommer igjen..
Gode minner gjemmer vi i hjertet.
Takk for dette mimrebildet.
-epl
Arne P.

Nydelig stemmning i bilde. Syns kanskje det er lagt inn litt mye struktur og slitasje i bildet.

Fortsett det gode arbeidet!

Mvh.
A.
Bjørn H.

Stilen far sønn er god og en fin setting. Det jeg ikke helt liker hvis dette skal være et ''retro'' bilde, er ''plastsvanen'', eller hva det nå er bak personene.
Ellers et bra bilde.
Bjørn
Avsluttet .

Kjempefint bilde. Veldig bra etterbehandling.
Veronica P.

For et nydelig bilde, elsker etterbehandlingen.
John Inge E.

Veldig god etterbehandling her. Selv om jeg ikke er helt sikker på om jeg likte alt det sorte rundt bildet, og godt kunne dempet det ned en del, er dette et veldig koselig og fint bilde som får meg til å tenke tilbake et par tiår til den gangen pappa fremdeles var i stand til å løfte meg...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu