Coming-goinG
Utstyr
  • Canon Eos 20D DS126061
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260682} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Stilig. Liker det øverste bilde best:)
Maiken S.
jeg liker også det øverste bildet godt. klare, sterke og fine farger!

Jeg likte tittelen på bildene veldig godt, synes det passet bra!
FINT!

/Maiken
Frank H.
Hei hei, siden du velger å sette bildene sammen velger jeg å se dem som en historie. Jeg regner med du ikke er ute etter synspunkt på ett av bildene uavhengig av det andre. Og sett sammen forteller de en god i historie hvor mye er overlatt til egen fantasi. De kalde fargene i kontrast til de kalde går hånd i hånd med titttelen. Veldig bra gjort.
Stig Børre E.
Liker bildene veldig godt som enkeltbilder. Spesiellt det i bunn. Historien er på en måte sterkere der. Finishen er sær og fin. Syns umiddelbart at disse to bildene hadde tjent på å stå hver for seg.

StigB
Avsluttet .
Fine fargekombinasjoner fra det ene til det andre bildet. Det nederste bildet kunne stått godt på egen hånd. Det øverste blir for ordinært. Jeg synes også sammenhengen mellom de to er litt i tynneste laget til at de passer sammen i en montasje. Men det nederste har en fin stemning i seg.
Cato R.
Takk for alle de fine tilbakemeldingene.
Jeg er forsåvidt enig i at det nederste kunne stått for seg selv som enkelt bilde men syntes ble bedre siden det står i kontrast mot det andre. Det er positiv vs negativ, lyst vs mørkt osv. Det ene manglet det andre når de sto alene..denne har ligget litt i tankeboksen:)
Fint å høre at folk liker stemnings og finishen, det var den som var litt ''nyskapende '' denne gangen.

Cato
silje s.
Jeg liker ikke helt sammensetningen av disse to bildene, heller ikke måten du runder av hjørnene. Synes ikke fargene i de to bildene gjør seg sammen. Men det er min smak da...

Men derimot så synes jeg det nederste bildet er utrolig stilig! Fine farger, og passe mystisk. Skulle likt å sett det for seg selv. Fint at personen er litt blurry.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu