queen of bad excuses
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger439
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_259029} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nely d.

Spennende bilde, men du kunne kuttet en god del nederst. Litt støy i bakgrunnen også. Hilsen, Nely
Brit M.

Enig i noe kutt, men himmelen bærer jo preg av din form og er full av tekstur og framstår nærmest fibriøst, noe som er flott og gir bildet mer ''å ta i''. Lurer fælt på tittelen her. Vannlinjen som leder blikket gjennom stranden som ser ut som brent lava, er med på å fortelle en historie, og fører blikket mot kvinnen som står (litt hovmodig?) og ser mot oss, og videre mot mannen, som ser ut til å ha et skuffet uttrykk. Skjønner det ligger noe her, men tittelen er ikke opplagt. Hvis jeg hadde sett hva han står og holder i, ville jeg kanskje skjønne tittelen mer? Også spennende med den grønne og røde detaljen på henne. Flott bilde igjen, som de fleste av dine bilder, bildet er så komplett i seg selv og jeg finner ingen forbedringsmuligheter her.

Brit
Tove H.

Synes jeg fornemmer at kvinnen foran har sagt/gjort noe som får mannen i bakgrunnen til å fjerne seg. Ikke vet jeg, men synes det er et sterkt og flott bilde!
Tove
Cornelia T.

Likte dette bildet med en gang jeg så det. Flott stemning, liker de mørke tonene, og strukturen, spesielt i himmelen. De to personene er godt plassert, blikket går først til damen for så å gå til mannen lenger bort. Veldig bra. Ikke noe kutt nødvendig etter min mening.

mvh, Lia
Avsluttet .

Stilig bilde. Liker etterarb. og fargene er kjempebra.
sunniva l.

utrolig stilige effekter på bildene dine!!
Faller absolutt i smak!

mvh sunniva
Line M.

You did it again :-) Alt jeg kan si! Bravo! Absolutt ikke kutt i bunn.
Mvh
Line
Odd Haakon A.

Som vanlig helt rått! Med dette utrykket som er så særegent deg kan det ikke bli feil. Røft og utrykksfult, knall komp, og herlige farger.

Hilsen Haakon
Jesper Bo J.

Tusind tak til jer alle for jeres kommentarer.
Brit: Jeg kan godt forstå, at du ikke kan forstå titlen. Titlen har i og for sig intet med billedet at gøre, men referer til noget internt mellem mig og min kone ;-)
mvh Jesper
Avsluttet .

Herlig bilde, jeg digger det fra ende til annen. Jeg for min del synes at den kvadratiske beskjæringen kler bildet veldig godt, og tittelen får vertfall fantasien min til å spinne...
Anna Rosa L.

Så moderne og eventyrlig og råtassaktig alt på en gang!
Dette er knalltøft Jesper!
-rosa-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu