Isbjørnlek
Klokka to på natta ble vi vekt av styrmannen på Lance. Det er en isbjørnbinne med to barn som nærmer seg båten. På bildet ramponerer de en bambusstang som var plassert i et drillhull, slik at vi ikke skulle snuble. Utspekulerte isbjørner, sette opp feller på den måten! :-)
Er utrolig glad for å ha fått oppleve disse fantastiske dyrene på nært hold, og er temmelig fornøyd med bildet. Dårlig med kontraster i snøen, men det er lite å gjøre med når lyset er slik som det er. Eller har noen et tips eller fler å komme med når det gjelder snø??
Utstyr
  • Canon eos 300D
  • 75-300 mm
  • Brennvidde160mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger394
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255812} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Helge S.

Ser ut til at det er dårlig med sol og ganske flatt lys. Da blir det vanskelig å få så mye ut av det tror jeg. Men det er bra som det er og sikkert en uforglemmelig opplevelse.
Helge
Espen R.

Hei. Dette må ha vært en fin opplevelse, litt av et øyeblikk du har fanget. Som allerede nevnt, noe flatt lys. Dette kan du sikkert forsøke å justere litt på i PS. Synes utsnittet og komposisjonen er meget bra.
vh
Espen
Steinulf L.

Juster levels og legg på litt usm. Et fint bilde det er verdt å jobbe mer med. Dette var sikkert en stor opplevelse.
Avsluttet .

flotte bjørner i flotte omgivelser! likte dette bildet godt! når jeg fotograferer snø i flatt lys prøver jeg å legge kurven (curves) litt brattere der snøen er, men det er viktig å ha et godt øye på helheten og detaljene i bildet... vanskelig å få veldig mye ut av det...håper det kan hjelpe!
Irene A.

Takk for tipsene! Problemet er vel mest at man blir så stressa av å fått tatt bilde når bamsene kommer, at man helt glemmer å tenke fototeknisk.
Stian H.

Å du heldige sjel som får oppleve dette! Likte det kjempegodt.

Herlig med de to i konsentrert kamp om pinnen, travelt opptatt med sitt, tilsynelatende intetanende om deres nærvær. Det nydelige miljøet med isformasjonene bak gjør veldig mye for bildet.

Fototeknisk vet jeg ikke om jeg har så mye å bidra med, synes eksponeringen ser bra ut i det flate lyset som er på denne årstiden! Mulig du kunne justert litt o00 på eksponeringen, til +0,3-0,7, men vet ikke hvordan det hadde blitt. Skjønner utmerket godt at du ikke rekker tenke på tekniske ting når det skjer! Har en del bilder som plutselig er blitt utbrent, kappet bein, vinger osv. Ser det ofte ikke før jeg kommer hjem, når nervene er i helspenn. Irriterende da, emn svært lite å gjøre med:-) Men man lærer av bitre feil...

Synes du har gjort en god jobb her jeg, og du bør være fornøyd med dette.

Stian
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu