Bildet inngår i albumet Sørlandet - Motiver fra ulike steder på Sørlandet.
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger374
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_255075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Steinulf L.

Vårstemning så det suser. Fint utsnitt og fine farger. En tynn hvit ramme vil få bildet til å stå bedre ut mot bakgrunnen.
Anne-Lise S.

Takker for god kommentar, Steinulf! Siden jeg er på jobb og har en rask pause, benytter jeg meg av sort bakgrunn med hvit ramme som ligger her inne som standard foreløpig! :-)

Ha en fortsatt fin vårmandag!

Anne-Lise
Inger Margrete P.

Enig i at vårstemningen er tilstede!! Liker den noe uvanlige komposisjonen du har valgt med husene nede i hjørnet - synes det er bra sett:) Ha en fin dag!
Avsluttet .

Hei Anne -Lise
Nydelige farger og fin komposisjon. Flott lys, en liten ting jeg ville kanskje fått avsluttet taket med luft rundt, men smak og behag..

Rune
Line M.

Hei Anne-Lise :-)
Flott komp. Morsomt med takene nedenfor bak gresskanten :-) Synes grønnfargen er en aning for sterk. Ellers meget flott :-)
Mvh
Line
Vidar S.

Hei, dette likte jeg! Et supert vårbilde med litt original vri på hustakene. Funker fint kompmessig og fargene er skikkelig VÅR. En herlig årstid og bildet ditt gir meg samme følelsen :o)) Vidar
Eva Marie P.

Oj Anne-Lise dette var skikklelig stilig gjennomført komp. Utrolig flott med dei røde takene. Det hvite treet og litt av det hvite på husa som synes.
Farvespillet og naturen rundt. Nei dette likte jeg utrolig godt!!!
Supert bilde.
-epl
Odd E. k.

Hei Anne-Lise!

Flott våridyll dette, da jeg kan kjenne duften av grønt gress og blomsterduft. Fine farger som går fint inn i hverandre og skaper en skikkelig våridyll. Komposisjonen er avbalansert sammen med utsnittet. Flott formidlet dette Anne-Lisa og sikkert fra våre breddegrader!

Ha en fin fotouke!!

Mvh

Odd E.
Arvid M.

Hei! Flott bilde dette, bra skildra av dei eldre husa, den grøne enga, dei to trea og skogen bakom. Her er stillhet og ro. Mvh Arvid
Ole-Kristian T.

Spennende utsnitt som jeg antakelig ikke ville valgt selv. Men jeg liker det, med det grønne gresset i forgrunnen, fine fargekombinasjoner med hustakene, de hvite fruktblomstene, og de gul-grønne bladene på treet bakenfor. Treet til venstre balanserer komposisjonene mot de fem-seks trærne med samme grønnfarge opp til høyre. Vakkert landskap, fint bilde!
Brit M.

Flott og kompakt utsnitt du har valgt. Nydelig fargesammensetning, smaker av vår her ja, nesten sommer. Men spekulerer meg gerrønnn på hvorfor du har kappet taket? Noe jeg er helt sikker på du har gjort bevisst?

Brit
Bjorn F.

Hei Anne-Lise.
Skikkelig vårfølelse i dette bildet.Fint utsnitt og flotte farger.
Hilsen Bjørn.
Inger-Lise S.

Vårstemning og fine farger,ja. Flott lys og.
Men her har motivet i seg selv gode linjer som du har fanget opp. Bra!

Inger-Lise:)
Jostein F.

Hei!
Veldig fint fargespill, fint med de trørne i den øvre skogen som står i grønt. Plasseringen av hustakene skaper spenning, men for meg også en uro i bildet, som gjør at jeg blir sittende å undre. Godt sett å ta dette utsnittet.
Mvh; Jostein
Odd Tore S.

Vårpen natur og hvite hus med teglsteinsrød takstein, og ikke mer enn taket til en forfriskende avveksling. Jeg syns at den behandlingen av husene fikk bildet til å skille seg positivt ut fra andre vårlige bilder.
Du har en gren som akkurat følger retningen på vindskia på huset bak, som lager en litt spesiell effekt på taket til det fremre huset.
Odd Tore
Torbjørn K.

Friske vårfarger og en flott komposisjon dette her.

Torbjørn
Anne-Lise S.

Hjertelig tusen takk for mange interessante kommentarer til dette vårlige bildet. Dette vårlige synet befinner seg 100 m utenfor stuedøra mi, og jeg oppdaget hvordan jeg kunne bruke gresset som befinner seg på toppen av en eng til å forevige dette sørlandske bygget på akkurat denne måten. Jeg satt utenfor med en kaffekopp og nøyt sola da jeg oppdaget det, og heldigvis var veien kort inn til kameraet. Så satt jeg der da, mens de fleste fortsatt sov, og prøvde ut ulike utsnitt av dette motivet. Jeg ser du spør, Brit, om hvorfor jeg har valgt å kutte hustaket på denne måten. Dersom du leser Odd Tores kommentar ift. linjer i trærnes greiner og vindskiva på huset bak, så får du en anelse. Ser at du, Jostein, undrer deg litt over utsnittet, men at du samtidig liker det. Takk skal du ha! :-) Jeg jobbet en stund med det før jeg fant det som jeg selv synes stemte best ift. det jeg til nå kan ift. komp.

TUSEN, TUSEN TAKK til dere alle! :-)

Anne-Lise
Laurberg G.

Hej Anne Lise. Et smukt landskabsbillede hvor det røde tag gør et godt Pang. Måske en anelse sidetungt. Kunne nok modvirkes ved at goøre det røde mørker og trække det lidt tilbage. Har du ikke trampet lidt hårdt på sharpnes- eller USM-pedalen. Græs og løv har en tendens til pixellering. Ikke meget. Men - havde været bedre foruden. Der er iøvrigt store muligheder i partielle opskarpninger. F.eks. kunne taget jo godt have været indmarkeretog skærpet op for større detalje mens skoven fik lov at så urørt. mvh. lau
Anne-Lise S.

:-) Hjertelig takk for svært konstruktiv tilbakemelding, Lau! Ditt studie av dette bildet, med detaljert tilbakemelding setter jeg stor pris på! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu