Tiur og røy
Tiur med full kontroll på leiken, og med flere røyer som er klare. Et dykk i arkivet da det blir lite tid til å reise på tiurleik i år. Bildet er tatt natt til 3. mai 2006.
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • 300 mm f 2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Svein B.

Fin liten skildring fra leiken Kjartan, men kanskje heller ikke så mye mer enn det. Jeg tror du har gjort ett godt valg ved å la den fremste røya være skarp, skarpe tiurer på leik har vel alle likevel sett- og kjenner den greit igjen slik den er her. Røy nr 2 som titter inn hever bildet og gir inntrykk av at vi har med en av de store gutta her, som røyene faller for. Den skarpe røya blir likevel litt for liten og anonym i bildet for meg, det blir mye uskarp tiur. Fin ide- og ganske godt utført- men jeg synes nok ikke du er heeelt i mål likevel.

Mvh
Svein B
Vegard L.

Litt enig med Svein, tiuren ble stor, tiuren trekker mye av oppmerksomheten. Men for all del det er et severdig bilde. Ikke tvil om hvem som er sjefen.
Mvh Vegard
Ole Birger S.

Denne likte jeg godt, en litt annen vinkling på forestillingen en det som er vanlig. God balanse i en spenstig komposisjon. mvh obs
Kjell Ivar Ø.

Hei Kjartan.
Spesielt bilde. Er litt enig med Svein B. Litt trangt også noe mer
luft ville gjort Tiuren mindre dominant. Men bevares en god
ide og flott bilde er det lell. Gratulerer med fine plaseringer i
Villmarkslivs fotojakt. Mvh Kjell Ivar
Espen B.

Synes dette er et meget spesielt og sjeldent bilde med mye innhold. Jeg har aldri vært på en storfuglleik men tror dette bildet er svært beskrivende for hvordan det er. Utsnittet kunne sikkert vært strre, men jeg synes det er helt ok slik det er.

mvh
Espen
Kjartan T.

Takk for gode og velbegruna kommentarer fra dere alle. Og takk for gratulasjon Kjell Ivar. Skal bli spennende å se hvordan det går med fotojakta fremover. Dette bildet kan være en mulig kandidat på en av de senere rundene, men er litt mer i tvil etter å ha sett hva noen skriver:) Vi får se hva som dukker opp...
Ole Martin D.

Meget severdig bilde fra året 2006. Det er heller dårlig med værforholdene denne våren med de holder jo på nå også. Samme sted og samme tid.
Vi får vel heller gratulere Kjartan med et annet gull!! Han ble jo pappa for første gangen for 3 uker siden!!!!!!!!!! Lille Hans Tore ønsker seg Canon og kjempelinse i dåpsgave!! Vi gratulerer med det viktigste Kjartan.
Svein B.

Heisann, det var jo stor nyhet Kjartan! Gratulerer så mye! Jeg har selv to på 6 og 9 som er mye med ute- og det er nok vanskelig å finne triveligere turselskap enn unger. Med sin nysgjerrighet på alt, undring over hvorfor ting er som de er- og sin oppriktige ærlighet, får en ofte både bakoversveis og en tåre i øyekroken. Gled deg over tiden du og dere har foran dere og ta vare på den, og selvfølgelig lykke til!

Mvh
Svein B
Kjartan T.

Takk, takk Svein:) Er ikke i tvil om at det kommer til å bli ei bra tid. Jeg ser frem til fremtida.

Og Ole Martin - Canon??? Nei, jeg har allerde bestilt en liten Nikon D-40. Takk for en trivelig tur til Flatanger. Det er alltid ei god opplevelse, og morsomt å møte noen av de store naturfotografene...
Ole Martin D.

Du dummer deg ikke ut i laget unge mann. Hans T skal kjøre canon!!
Var ein fin kveld på havet .kaldt men karen fra UK fikk flotte bilder.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu