Stiene rundt Røros er verdt en tur til vederkvegelse for kropp og sjel i et vakkert kulturlandskap som stadig skifter karakter. Overalt er spor og minner fra forgangen tid i jordbruk og gruve-/malmdrift.
Den avbildede veien går østover utifra Malmplassen og har nok i sin tid vært innfartsåre for transport av malm fra Storwartz- og Olavsgruvene og trevirke og livsmedel fra forbønder i Sverige.
Bildet inngår i albumet RØROS - - - bergstaden og landskaper omkring, sensommer 2006.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger334
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252993} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tomas W.
Hei Knut!

Fint sug i dette bildet og en behagelig komposisjon:) Teknisk er det også bra med en flott beskjæring. Håper på mer av dette!

- Tomas
Avsluttet .
liker veldig godt fargene og kompen i dette bildet:)
Dorte G.
Fine, store steiner du har funnet! Deilig tekstur og flotte farger, i tillegg til det slitet de ligger der og forteller om. Fint at fargene går igjen i gresset. Og den frekke fiolette dama er et fint kontrapunkt og redder bildet fra å oppfattes som et litt konvensjonelt landskapsbilde.
Lars Ivarson F.
fine fargar,grei komp..men synes skyene vart litt vel kvite...
Thorbjørn R.
God komposisjon og fint utsnitt. Jeg synes fargen på jakka til dama bryter litt her - og blir litt skrikende. Men ellers veldig flott.
Kristoffer L.
Dette synes jeg er et fint oppbygget bilde, hvor blikket ledes innover i landskapet via linjene i veien, godt hjulpet av den store dybdeskarpheten.

De fine steinene som ligger her i veikanten, er antakelig et resultat av tidligere generasjoners tunge slit.

Er fargene litt ekstra mettet? Hadde det vært mitt bilde tror jeg at jeg hadde gjort dette i s/h, og jeg hadde nok også ventet med eksponeringen til personen bak var nærmere, og kanskje - for spenningens skyld - i ferd med å gå ut av bildets høyre side.

Men bildet gir et fint inntrykk av kulturlandskapet. Jeg kan forestille meg at dette er et fint turområde. Det er godt å gå slike veier.

- Kristoffer

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu