Vårkveld, Jæren #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger677
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252983} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Terje S.
Vakkert og fin komposisjon med fint lys.

Terje
Knut L.
'Rendyrket'' - nesten abstrahert kystlandskap.
Flott - nydelig lys på bølgetoppene og elegante linjer og former i komp'et.

Dette var fint.

mvh
Knut
Anna Rosa L.
Så fantastisk pene farger her!!!
:)
Geir Arne M.

Dette likte jeg Rolf , fin komposisjon , deilige farger og flott lys - minner litt om Skagen.

mvh
geir
Stig Børre E.
Veldig lekkert. Finner ikke helt ordene som forklarer hva jeg syns om bildet.
Kritikk er det ikke mulig å gi på dette.

StigB
Odd Tore S.
Tema med variasjoner.
Her har du startet opp med det utsnittet jeg tenkte meg i #1, og det har jeg ingen innvendinger mot (ikke veldig uventet, antar jeg).
Jeg liker nok fargene i #4 bedre enn de i #1, nydelige blåtoner med litt mer sprelske bølgeinnslag. Slik jeg opplever det, er toner og linjer dine fremste varemerker, så også her.
Men hvor ble det av #2 og #3???
Odd Tore
Kjell G.
Dette er du god på, Rolf!

Den som har prøvd seg på slike motiver vet hvor vanskelig det er å få det skikkelig bra, bl. a. med optimalt valgt fokus.

Komposisjon og fargetoner er også veldig bra her. Strøket av kveldslys på bølgetoppene er elegant!

mvh kjellg
Espen A. I.
Inspirerende komposisjon og vellykket farvebruk.

Espen
Rolf S.
Takker for kommentarer.

At man er ''god '' på noe skyldes sikkert at man trives utrolig godt med det man holder på med. Og for meg er det er ikke mye som kommer opp mot en kveldsstund på en sandstrand med fin solnedgang, bølgesus, lite folk... i det hele tatt, toppers.

Og Odd Tore, det kan nok være at både #2, #3, #5 og flere til kan bli lagt ut.
Bjørn H.
Et motiv i kjent Støa stil. Et nydelig lys, flotte farger, og i det hele tatt meget behagelig for øyet :)

Slapper ikke helt av med avslutningen på høyre side hvor den ene ''skvulpen'' treffer bildekanten.

Enig at en sandstrand i vakkert lys, lite folk, og et ''hav'' av gode motiver, stopper tiden :))

Ha en finfin kveld Rolf.

Bjørn.

Torbjørn K.
Flotte farger og lys, men ikke fullt på høyden med ditt forrige bilde. Jeg tror jeg ville kuttet en cm i toppen, da jeg synes bølga som strekker seg lengst innover land. Slik det er nå så følger jeg vannlinja innover mot venstre bildekant i stedet for å se på det som jeg oppfatter som hovedmotivet.

Torbjørn
Kjell Sigurd S.
Vakre linjer i vannet som slår opp på stranden. Fine toner i bildet. Synes den øverste delen er mindre spennende. For meg kunne du gjerne kuttet noe der. Et alternativ er et mer abstrakt uttrykk med kun sanden og vannet som ligger på den... men det er jo et annet bilde :-) Lyset er meget fint.

Kjell S
Inger-Lise S.
Hei! Jeg velger å se dette bildet separat, uten å sammenligne med ditt forrige bilde.Først og fremst fordi jeg ser dette som et helt annet motiv. For meg blir det feil å sammenligne her...

Dette er et flott motiv å komme over! Men muighetene for utsnitt er flere her..
Vi ser jo ulik fart og liv i de forskjellige partiene. Det kan være både et pluss og et minus...
Her føler jeg at øvre del av bildet, med sine urolige krefter, er noe jeg ville hatt i et bilde for seg selv, rendyrket. Ikke lett dette, for du har jo de 3 flotte ''tungene'' av vann over sanden her, samtidig som det midt i bildet kommer nye ''tunger'' inn fra venstre...
Det jeg ville gjort, var å enten la bildet være som det er eller ofret den 3. ''tungen'' som går inn over land...Det blir mye kutting det....(Godt du ikke får tak i meg nå ;-) )

Jeg ville sittet igjen med de 2 nærmste tungene og de som kommer inn fra venstre, så ville jeg laget et eget bilde av den øverste,urolige delen.Evnt. tatt med den lengste ''tungen''.
Her er nydelige fargetoner og vakkert lys. Selv sandn gir muligheter her! Dette motivet ville jeg gjerne ha funnet! Håper du har ''tilgang'' på det, for å bruke flere av de ulike mulighetene!
Vann kan man ikke bli lei av :-)

Inger-Lise
Ivar B.
Du verden for et lys og for et herlig mønster som skapes av bølgene som skyller mot land. Fin kontrast mellom den varme sanden og det blå vannet. Litt usikker på avslutningen oppe. Synes blikket dras veldig ut i venstre hjørne oppe og jeg trekkes litt bort fra hovedmotivet. Et kutt tror jeg ikke gjør saken bedre, så jeg tror det er best slik det er presantert. Det blir igrunn en særdeles fin vandring langs stranden. Mvh Ivar.
Ketil K.
Typisk RS bilde. Nydelige farger og sammenheng i bildet - hva med høykantpresentasjon?
Kjell G.
Som nevnt tidligere: Veldig bra!

Det begynner vel å bli dags igjen, Rolf. Med så mye bra i ermet, er det vel bare å hente frem noe mer?

mvh kjellg
Brita Helen E.
Hei!
Aah,,et bilde som virkelig falt i smak hos meg. Helt utrolig flotte farger og et vakkert lys som treffer den våte sanda. Godt sett og bra eksponert dette! :)

Mvh Brita...
Gro K.
Et supert bilde, Rolf. Men personlig ville jeg masket det nedenfor det mørke feltet i ''utstikker'' 2 nedenfra. Da blir det ikke så mye tom sand nederst til høyre. Dessuten blir det mindre for øyet '' å fare over'' før det faller til ro ved det nydelige fargespillet og spenningen i bølgene øverst.
Ellers er det sjelden noe å foreslå forandret i dine bilder. De er velkomponerte og sikre i utsnittet, med en tydelig signatur R.S.
Hilsen Gro.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu