Mølen i motlys
Vårbilde fra rullesteinstranden Mølen i Vestfold.
Mitt aller første bilde på Foto.no. Jeg liker godt å gå tur på Mølen og jeg syns bildet har fanget opp litt av den ofte brusende stemningen der.
Fotograf
Utstyr
  • NIKON D70
  • Nikkor 80-200 mm
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • AnnetHar rettet opp horisonten i PS5 og klonet litt i kantene som følge av dette.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252282} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Monika Frisvold V.

Hei
Velkommen til foto.no
Jeg gleder meg til dine bilder for dette likte jeg meget godt :)
Meget spesielt da det gir en litt difus dybde i horisonten... å vannet fikk et artig mønster der hvor det blir slengt over steinen.... Fint lys !
meget severdig ...
mvh monika
Eva B.

Utrolig hyggelig å få respons på mitt første bilde på Bildegalleriet, og att på til fra en som har kjempemange flotte bilder på Foto.no (måtte sjekke navnet, selvfølgelig:) Tusen, tusen takk!
Vidar S.

Her på dotten finner du dusinvis av bilder av dette slaget...men, ditt står fram over gjennomsnittet. Teknisk bra, komposisjon bra og det som gjør det ekstra severdig er, som nevnt av Monika, det unike mønstret til vannet som faller over steinen. Selv om du skriver at dette er et vårbilde så får jeg en sommeropplevelse. Veldig bra debut! :o) Vidar
Tom T.

Dette var bra start på weben:) Liker bilde ditt, komp er god. Mulig bilde hadde stått seg på en kutt i topp, ta vekk horisonten? da får bilde et strammere uttrykk.

mvh Tom T
Nely d.

Kjempeflott bilde. Slutter meg til at det er mønsteret av vannet på steinen som gjør dette ekstra bra. Er litt spent på hvor bildet er tatt. Mølen er mitt yndlingsted. Bor rett ved og gikk (foto)tur der senest i går. Er dette et utsnitt av det vi her lokalt kaller Hvalen?
Vidar S.

...skal ikke se bort fra at Tom har et godt poeng vedr beskjæring av toppen. Det gir mer fokus på det flotte vannmønsteret over steinen.
Ingunn S.

Nydelig mønster i vannet som slår over steinen.
Jeg liker også veldig godt hvordan motlyset kaster et fint sølv-slør over sjøen. Enig med Tom i at et kutt i toppen kanskje hadde gjort seg...
Et riktig flott bilde dette Eva, velkommen på ''dotten'':-)

Hilsen Ingunn:)
Eva B.

Det er veldig hyggelig at mange har tittet nærmere på bildet, og at flere av dere har gitt kommentarer, tusen takk til alle!

Jeg er veldig takknemlig for råd, og har laget to nye versjoner, en med mindre himmel over horisonten og en med cropping i tråd med horisontlinjen. Faktisk var det siste kanskje det beste:) Morsomt å få tips om en beskåring jeg aldri hadde funnet på selv.

Jeg er dessverre ikke kjent med uttrykket Hvalen, Nely, selv om jeg har gått tur på Mølen i hele livet. Bildet er tatt omtrent midt på den lengste stranden nedenfor ''kongegravene''.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu