HUSENE UNDER HELLEREN
Helleren ved RV44 i Jøssingfjord, Sokndal kommune i Rogaland.
Utstyr
  • Canon Powershot S30
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252042} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Rolv B.

Hei Wenche.
Jeg har sett motivet på TV en gang. Veldig godt utsnitt. Hadde ikke turt å sove der en eneste natt! Men spektakulært er det. Fin eksponering.
Mvh Rolv B
Espen R.

Hei, må si meg enig i den fine eksponeringen. Moro å se bygningene fra denne vinkelen også. Husker ditt forrige bilde herfra. Fasinerende sted.

Espen
Egil S.

Det er helt utrolig hvor mennesker har slått seg ned.
Godt dokumentert.

God helg!

Mvh.
-Egil
Arild P.

Fin bilde av Helleren.

Utsnittet du har valgt får godt frem den spesielle beligenheten til disse hyttene, bra. Lyset, skarpheten og fargene er bra.

Arild
Wenche J.

Flott vinkling. Her faar du frem hvordan fjellet ''tynger'' over husene. Et spennende bilde med fine farger og god dybde.
Mvh Wenche
Anne-Lise S.

Her lykkes du godt med vinklingen, Wenche! Liker hvordan du har valgt utsnitt, som gir en følelse av innenfor og utover. Flott. Litt hardt lys kanskje, slik at du kunne dratt litt i mellomtonene på levelsspaken? Har selv kjørt forbi her noen ganger, uten mulighet for fotostopp, men det har kribla... Artig at du har fått muligheten! Fascinerende hvor folk har slått seg ned! Liker at du får frem følelsen av elde her!

Anne-Lise
WENCHE K.

Hei alle sammen!

Takk for flotte kommentarer! Det ble tatt mange bilder fra Helleren denne formiddagen. Har hatt bomturer dit før, det er en vanskelig plass å fotografere fordi husene ofte blir liggende ''i mørket''. Her var det tidlig formiddag, og den skarpe vårsolen stod rett på husene - det ble nesten for mye av det gode. Bildene ble veldig lyse - har prøvd å justere dette. Det er en spennende plass å fotografere, det blir nok flere fotostopp her framover.

Ha en flott helg!
Wenche
Torild H.

Så glad for å se noen andre også tar bilder i Dalane!

Morsomt å lese din svarkommentar, for:...det første jeg tenkte var at dette er den mest ''romantiserte'' utgaven jeg har sett av dette kjente fotomotivet, så lyst og lett, ikke mørkt og litt dystert som er det mer vanlige. Ser frem til flere bilder herifra!
Mvh Torild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu