Havørn og kråke 2
Full fart i dårlig lys,men en kan jo slumpe til med ett eller annet skarpt inne i fjørhaugen da...
Bildet inngår i albumet Rovfugler - Som tittelen sier: Rovfugler...
Utstyr
  • Canon EOS 1Dmk2N
  • Sigma 500mm f/4,5 APO EX DG
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/100s
  • FilmtypeIso 320 Raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251076} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Vidar S.
Mange meninger om skarphet, men jeg synes faktisk et actionbilde av dette kaliberet tåler en viss uskarphet (dog, ikke uten unntak). Her er det bevegelsesuskarphet og i dette tilfellet synes jeg det understreker farten og dramaet som utspiller seg i løpet av noen brøkdeler av et sekund. Bakgrunnen er kledelig diffus og nøytral og fremhever de to aktørene. Komposisjonen er god og at kråka er på vei ut av bilderamma øker spenningen. På andre siden av bilderamma kan vi selv la fantasien få avslutte dramaet slik det passer oss... Tøft bilde :o) Vidar
Kjell Ivar Ø.
Hei Einar.
Mye bevegelse i dette bildet. Grit nok når skarpheten sitter der den skal
det gjør den sån nogenlunde her. Litt dumt at ikke hele kråken er med.
Det skjer fort. Som Vidar sier tøft. Mvh Kjell Ivar
Randulf V.
Syns dette funker veldig bra. Kunne kanskje vært greit med litt mer skarphet på hodet til ørna. At kråka er halvveis ute av bildet syns jeg bare understreker budskapet i bildet: Noen er sjef mens andre må skygge banen...

Randulf
Svein B.
Dette synes jeg var ganske så vellykket Einar. Bevegelsene gir liv i bildet, og skarpheten på hodet er mer enn god nok for mine øyne. Timingen i situasjonen er også pinlig god. Jeg liker at kråka er på god veg ut av bildet- den har det jo travelt med å gjøre kvisten ledig her!! Litt mer liv i lyset hadde kanskje gjort seg. Jeg synes du har kommet kjempegodt ut av det, spesielt med tanke på det noe stusselige miljøet det tross alt er på denne foringsplassen i Skåne.

Mvh
Svein B
Unni F.
Liker veldig godt dette. Masse achtion o g masse bevegelse, og ikke så lite dramatikk...for kråka? Ørna har fokus veldig skarp på middagen som flyr sin vei?? (eller kansjkje kråke ikke er livretten?) Det skarpe hodet på ørna understreker det hele. At kråka er på vei ut av bilde4t liker jeg, det gjør det mindre tradisjonelt hva gjelder komp.
Godt tatt under ikke helt enkle forhold.
Hilsen Unni
Kjell G.
Jeg synes det dårlige lyset medvirket til et interessant bilde med spennende bevegelser. Riktig bra!

mvh kjellg
Jan-Eilert P.
Enig med det som blir sagt av Randulf Valle. Kunne ønsket ørlite grann mer skarphet på hodet, men for all del. Kråka er etter min mening også hele historien i dette bildet.

Levende bilde som forteller en historie i seg selv.

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu