Grønn dam på skjæret
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger407
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250502} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rolf S.
Hei.
Synes komposisjonen din halter litt her. Den blir for høyretung.
Vannet i bakgrunn blir også litt blasst.

Prøvde du med et standpunkt lenger til høyre ?

Mvh Rolf
Ivar B.
Hei!
Jeg må si meg enig med foregående taler i at komposisjonen halter noe. Synes også du har fått et grønnstikk i himmelen i bakgrunnen. Motivet ditt er likevel veldig spennende med mange muligheter for forskejellige bildet. Foregående taler ville kanskje gått til høyre, men en annen mulighet hadde vært å gå mot ventre og fått berget til høyre i bildet som bakgrunn. Dette blir likevel spekulasjoner, men mulig det ville fungere. Muligheter her, men ikke helt i mål i mine øyne. Mvh Ivar.
Bjørn H.
Slettes ikke verst. Den grønne runde dammen på fjellhyllen er en nydelig inngang til det vakre landskapet du har foreviget.

Syns Rolf påpeker et viktig moment ved at det blir litt høyre tungt. Får lyst til å skyve dammen mer til venstre, og samtidig dempe høylyset i havet.

Bjørn.
Jan Frode A.
Jeg blir sittende å lese de forrige kommentarene ang. høyretungt. En tanke som slår meg er om en den luftige venstresiden på et eller annet vis kan påvirke dette inntrykket. Scrollet på bildet, til en beskjæring like under horisonten. Tror jammen den fungerte bedre. Mindre lette og tunge flater i henholdsvis venstre- og høyresiden, og en bedre fokus på dama. Det er i forgrunnen motiv og interesse ligger, liker fargespillet og strukturen her.

mvh Jan Frode
Tor Olav O.
Takker for konstruktive kommentarer, og jeg er enig. Bildet er for høyretungt og jeg har ikke flere utgaver heller. Det er et gammelt bilde og skjønner ikke helt hva jeg tenkte på ! Får prøve noen nye utgaver i år.

mvh
Tor Olav
Jan-Eilert P.
Spennende. Jeg likte godt dette bildet og tok det inn i PS for å se på det.

Bruk av Match colour, Shadow/Highlight, skarping og beskjæring får frem mosen i forgrunnen mer. I dag syns jeg mosen er litt ullen- sett i forhold til det uskarpe havet i bakgrunn.

Men absolutt et motiv med potensiale.

Jan-Eilert
ps: sender deg bildet på e-post
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu