Komme her og komme her!
Ingen hjertelig velkomst nei...
Toppand hann på Østensjøvannet, Oslo
Utstyr
  • Canon XLH1 hdv videokamera
  • Canon 500mm 4.0L
  • Brennvidde3600mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetCapture fra videobildet
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250405} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kjetil D.

Canon XLH1 hdv med 500mm objektiv høres ut som et spektakulært syn : )
Unni F.

Her fikk jeg meg en god latter! Tittel og bilde passer som hånd i hanske...og tittelen gir litt ekstra til bildet. Fint eksponert, litt i overkant blåstikk kanskje, men skarpt og fint. Vanndråpene gjør seg.
Han ser ikke veldig gjestfri ut han der...men i disse dager driver jo alle vi som liker fuglefoto og forstyrrer dem i parring og husbygging...ikke så rart han prøver å''sette ned svømmefoten''
Hilsen Unni
Avsluttet .

Haha, and med attitude. Morsomt og annerledes bilde.Skarpt og fint. ang blåskjæret i nebbet, så er det vel de fargen den har på nebbet,er det ikke?Men enig i at de kanskje kunnet vært litt justert.
Flott bildet er det i hvertfall;0)

Mvh Rolf
Per Johan N.

Takk for kommentarer.
KD - en kan trygt si at jeg skiller meg ut i mengden av fotografer der ja!
UF, RGN - det skal ikke være noe nevneverdig feil i fargene på nebbet. Den har en slik blågrå farge.
Kenneth J.

-Første gang jeg har blitt ''skræmt'' av ei and...
Godt fanget.
John S.

Bare så du vet det, så spiser disse der fotografer (men kanskje ikke vido folk)

Flott bilde.

John
Skjærefotograf
MaiLis S.

Artig bilde som var meget nært og klart.mvh Mai-Lis.
Kjell Sigurd S.

Ser der ja. En riktig premieutgave. Stram i blikket og klar for en real fight. Fin kvalitet på bildet er det også. Fargene stemmer vel overens med slik jeg oppfatter toppanden. Anderledes og tøft utsnitt, som er relativt mye beskåret? Du har fått mye dybdeskarphet, som tyder på lang avstand, derav antakelse om cropping. Ikke sylskarpt, men skarpt nok. Liker dråpene. Fin variant dette.

Kjell S
Jørgen O.

Hei

Du fikk det fint til med videokamera denne gang. Bra jeg ikke møtte opp på Østensjøvannet,- ville ikke likt å møte denne karen. Fint bilde med mye uttrykk.

Jørgen
Per Johan N.

Takk alle for kommentarer!
Kjell Sigurd: Vet ikke om du så på tekniske data at bildet er en capture fra XLH1 hdv-videokamera, altså ikke stillkamera. Har brukt en 500mm som gir 7.2x inn på chipen, altså effektiv brennvidde 3600mm! Bildet er ikke croppet på noen måte men har fjernet litt til høyre for å midstille anda. Anda var vel ca 15-20 meter unna!
Bildet mangler mye både på skarphet og fargemetning, kameraet gir ca 1,5 megapixler i HD format. Men synes det er litt moro å vise mulighetene som vi videofotografer har med lange brennvidder.
Kjell Sigurd S.

Per Johan, joda jeg så dataene og har jo fått gleden av å se deg og utstyret ''live'' også. Imponerende hva kameraet/objektivet får til. Antakelsen min om cropping var feil, det var nok den relativt store dybdeskarpheten som lurte meg. Håper du gjør alvor av en videokveld med Biofoto, det hadde vært artig å se dette i sitt rette element - i stort format.

Kjell S
Frank N.

Artig og anderledes bilde dette her. Er imponert at det blir så bra fra videokamera. Den anda ser skikkelig muggen ut. Mye humor i bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu